'Filistin'de 40 Bini Askin Kisi Sehit Oldu'

'Filistin'de 40 Bini Askin Kisi Sehit Oldu'

Kartepe’de geleneksel ilçe bayramlasmasi Kurban Bayrami’nin ikinci günü Kent Meydani’nda gerçeklestirildi. Filistin’deki zulme deginen Kartepe Kaymakami Hasan Öztürk, "Filistin’de 40 bini askin kisi sehit oldu" dedi.



Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman’in ev sahipliginde ilçe bayramlasmasi Kent Meydani’nda gerçeklestirildi.

Bayramlasma programinda konusan Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Kurban Bayrami’ni birlikte idrak etmekteyiz. Tüm hemsehrilerim Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum. Insallah ettigimiz dualarin ve kestigimiz kurbanlarin kabul olmasini diliyorum. Bir taraftan da hüzünlüyüz. Filistin’de yasananlarin içerisinde Kurban Bayrami’ni kutlamak çok kolay degildir. Insallah yasanan bu zulümler biter. Ülkemizin bekasi için hayatlarini veren sehit ve gazilerimizi minnet ve sükranla aniyorum” dedi.



"Filistin’de 40 bini askin kisi sehit oldu"

Kurban Bayrami’ni tebrik eden Kartepe Kaymakami Hasan Öztürk ise “Dini ve milli bayramlar milletimizin birlik ve beraberligini gösterdigi önemli anlardir. Ülkemizin her tarafindan bayramlasma vardir. Birlik ve beraberligimizin armasini diliyorum. Özellikle Islam cografyasi üzerindeki zulümlerin kalkmasini diliyorum. Kendimizi hesaba çekmemiz gerekiyor. Dini ve milli bayramlar Müslümanlarin kendilerini hatirlamalari için çok önemlidir. Filistin basta olmak üzere birçok yerde zulüm vardir. Filistin’de 40 bini askin kisi sehit oldu. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemiz için canlarini veren sehitlerimiz ve gazilerimizi minnet ve sükranla aniyorum. Onlarin sayesinde bayramlarimizi kutluyorum” açiklamasinda bulundu.

Konusmalarin ardindan ilçe protokolü ilçe Kartepeliler bayramlasti. Kurban Bayrami’nin ikinci günü gerçeklesen bayramlasmaya Baskan Kocaman’in yani sira Kartepe Kaymakami Hasan Öztürk, Ilçe Saglik Müdürü Harun Arslan, Ilçe Emniyet Müdürü Sinan Arslan, Ilçe Jandarma Komutani Özkan Bakir, Ilçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, belediye baskan yardimcilari, meclis üyeleri, Kartepe Muhtarlar Dernegi Baskani Hüseyin Türker, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile