Film Gibi programında gergin anlar

Film Gibi programında gergin anlar

Star TV 'de yayınlanan Film Gibi programının bugünkü bölümünde tansiyon oldukça yüksekti. Gerin anların yaşandığı yayında program sunucusu özür dileyerek canlı yayına son vermek zorunda kaldı.

Star TV 'de yayınlanan Film Gibi programının bugünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. 3 çocuğunu bırakarak bir başka kadınla birlikte olan kocasına çağrıda bulunan Zekiye Hanım, kocasının kaçtığı kadınla telefonda görüşünce ortam bir anda gerildi. Sert ifadelerin kullanıldığı telefon bağlantısı karşılıklı hakaretleşmeye döndüğünde ise programın sunucusu canlı yayını Sonlandırmak zorunda kaldı.

'ONU K.Ç ÜSTÜ OTURACAĞIM '
Programa telefon bağlantısıyla katılan Ayşe Hanım, Zekiye Hanım 'ın 'Ailemizi o kadın yıktı' iddialarını reddederek 'Ben milyonların önünde bu sözü veriyorum. Aziz Bey eğer eşinin yanına dönmek istiyorsa başımın gözümün üstüne. Ben çocuğumu alır geri çekilirim' dedi. Zekiye Hanım ise bu açıklamalara gülerek karşılık verirken stüdyodaki izleyicilerden gelen bir soru ortamı bir anda gerdi. 'Ayşe Hanım'dan neden korkmadınız?' sorusuna 'İkimizde kadınız neden korkacağım? Ben onun seviyesine inmem' cevabını veren Zekiye Hanım, 'Ben kocamı onun elinden alacağım. Onu k.ç üstü oturtacağım' ifadelerin kullandı.

'SEN ŞİZOFREN BİR KADINSIN'
Gergin geçen telefon bağlantısının devamı ise karşılıklı hakaretleşmeye dönüştü. 'Ben seni çok dinledim. Sen benim ailemi yıktın bu programa bağlanamazsın' diyen Zekiye Hanım 'a, Ayşe Hanım'ın cevabı 'Senin söylediklerinin hepsi yalan. Sen şizofren bir kadınsın' oldu. Arayan giren Zekiye Hanım ise 'Senin için deli hastanesine yattı dediler. O zaman sen de delisin' karşılığını verdi. Karşılıklı hakaretleşmeyi ara girerek önleyen program sunucusu ise programın bugünkü bölümünden mutlu olmadığını belirterek canlı yayına Son verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile