Film Sahnesi Degil Tasarlanmis Cinayet Açiklamasi Müsteri Gibi Taksiye Binip Kafasina Sikmislar

Film Sahnesi Degil Tasarlanmis Cinayet Açiklamasi Müsteri Gibi Taksiye Binip Kafasina Sikmislar

Sakarya’da 20 gündür kayip olarak aranan ve agaçlik alanda topraga gömülü halde bulunan yabanci uyruklu sahsin ölümüne iliskin yeni detaylar ortaya çikti. Kumar mevzusundan kaynakli alacak verecek meselesi sebebiyle islenen cinayetin süphelileri, öldürdükleri sahsi, kiraladiklari isyerinin arkasindaki agaçlik alana gömmüs. Suçlarini itiraf eden süpheliler, emniyetteki islemleri sonrasinda adliyeye sevk edildi.

Alinan bilgiye göre, 11 Nisan gününden sonra kendisinden haber alinamayan Mohammed Azeez Mahdi Mahdi için yakinlari kayip basvurusunda bulundu. Hususa iliskin inceleme baslatan polis ekipleri, kayip sahsin baglantili oldugu kisilerin ifadelerine basvurdu. Tutarsiz ifadeler üzerine sorgularini genisleten ekipler, sahsin öldürülüp Erenler ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde agaçlik alana gömüldügü bilgisine ulasti. Bölgede çalisma yapan ekipler, kadavra köpeklerinin yardimiyla Mahdi’nin cesedini buldu. Olay yerine yapilan incelemenin ardindan polis ekiplerince Mahdi ile baglantili 8 Türk vatandasini gözaltina alindigi, yabanci uyruklu bir kisinin ise arandigi ögrenildi.

Film sahnesi degil tasarlanmis cinayet

Mohammed Azeez Mahdi Mahdi’nin yabanci uyruklulari ücret karsiliginda taksi minvalinde tasimacilik yaptigi ögrenildi. Çalismalarini genisleten polis ekipleri, Mohammed Azeez Mahdi Mahdi’nin ölümüne iliskin detaylari ortaya çikardi. Mahdi’nin kumar mevzusundan kaynakli alacak verecek meselesi bulundugu ve alacaklilarin öldürülen sahsin taksisine müsteri gibi binerek kafasina siktiklari ögrenildi. Evli ve 3 çocuk babasi Mahdi’yi öldüren süpheliler, daha önceden kiraladiklari atölye tarzi isyerinin arkasindaki agaçlik alana götürerek gömdügü ve sahsin aracini satmaya çalisirken yakalandiklari ortaya çikti.

Süpheliler adliyede

Hususa iliskin olarak gözaltina alinan süphelilerden isyerinin sahibi H.B. (43), Y.Ö. (28), U.A. (40), E.K. (30), Ö.C. (43), K.B. (16), E.S. (21) ve S.T. (30) emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Bahse konu olan olaya iliskin bir yabanci uyruklu sahsin ise aranma çalismalarinin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile