Film Tadinda Gerilim Dolu Oyun Izleyicilerin Nefeslerini Kesecek

Film Tadinda Gerilim Dolu Oyun Izleyicilerin Nefeslerini Kesecek

‘Hiç Kimse’ isimli tiyatro oyunu, dünyada ilk kez seyirciyle bulusacak. Erzurum Devlet Tiyatrolari’nda sahnelenecek gerilim dolu oyun, izleyicilerin nefeslerini kesecek.

Kosta Kortidis’in yazdigi, Nesimi Kaygusuz’un yönettigi ‘Hiç Kimse’ isimli tiyatro oyunu, ilk gösterimini Erzurum’da yapiyor. Ilk kez sahnelenen gerilim dolu oyunda izleyiciler, dikkatlerini 90 dakika boyunca sahneden ayirmayacak. "Kimsin sen?” sorusunu kendisine sormayi unutmus Adam Ones karakterinin hayatiyla yüzlesmesini ve buna cesaret etmesinin anlatildigi oyunda Erzurum Devlet Tiyatrolari Müdürü Sezai Yilmaz ise Adam karakterine hayat verecek.

Oyunu dünyada ilk kez Erzurum’da sahneleyeceklerini ifade eden Yönetmen Nesimi Kaygusuz, “Bu oyunumuz yepyeni bir ekiple sahneleniyor. Bu oyun burada dünya prömiyeri yapacak. Bütün seyircilerimize keyifli dakikalar diliyoruz. Erzurum insani sicakkanli ve tiyatroya ilgili olduklari için oyuna ilgi göstereceklerdir” dedi.

Oyunda Adam Ones karakterine hayat verecek olan Erzurum Devlet Tiyatrolari Müdürü Sezai Yilmaz ise izleyicilerin nefeslerinin kesilecegini kaydederek, “Yeni oyunumuzu seyirciyle bulusturmanin heyecanini yasiyoruz. 14 Ocak’ta basladigimiz yolculuk yarin izleyicilerle bulusacak. Oyunumuz uzun zamandir oynamadigimiz bir tarzda. Psikolojik gerilimle seyircimizi biraz gerecegiz. Oyunda Adam karakterini oynuyorum. Bu oyunda yeni sanatçi kadromuzdan 10 kisi bizimle olacak. Dün gerçeklestirdigimiz seyircili provada tepkiler muhtesemdi. Seyirciyi istedigimiz atmosfere soktuk. Seyirci disari çikinca oyunun etkisinden uzun zaman kurtulamayacak. Haftalar sonra bu oyunu hatirlayacak. Seyirci bazi anlarda nefesimiz kesildi dedi.

Bazi yerlerde nefesimizi tuttugumuz anlar var” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile