Final Eğitim Kurumları Bölgesel Öğretmenler Kurulu Erzurum'da toplandı

Final Eğitim Kurumları Bölgesel Öğretmenler Kurulu toplantısı Erzurum'da yapıldı. Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Ardahan, Kars, Malatya, Elazığ ve

Final Eğitim Kurumları Bölgesel Öğretmenler Kurulu toplantısı Erzurum'da yapıldı. Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Ardahan, Kars, Malatya, Elazığ ve Adıyaman'daki Final Dergisi Dershaneleri'nin idareci ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu toplantıya, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Genel Müdür Şevket Ertem ve Bölge Yöneticisi Sabri Turan da katıldı.

Erzurum Final Okulları Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Taşel, Final'in, özel eğitim hizmetleri sektöründe bir marka haline geldiğini söyledi. Final Eğitim Kurumları adı altında sundukları okul ve dershanecilik hizmetlerinde 30 yılı geride bıraktıklarını vurgulayan Taşel, "Türkiye genelinde her yıl 200 bin öğrenci bize emanet ediliyor. 30 yıllık geçmişimizi hesaba katacak olursak, bugüne kadar milyonlarca öğrenciye özel eğitim verdik ve her birinin, rüyalarını süsleyen okullara yerleşmelerini sağladık." diye konuştu.

Final Eğitim Kurumları'nın, ülke genelinde 215 dershane şubesi, 6 okul ile özel eğitim hizmetleri sektöründe bir marka haline geldiklerini kaydeden Taşel, yurt dışına da açıldıklarını belirterek, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan'da da şubelerimiz bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile