Firar Eden Zanlı Bursa'da Yakalandı

Eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden iş adamı Cemal Özgörkey'in yalılarından hırsızlık yaptığı iddia edilen ve İstanbul'da adliyeye sevk edilirken firar eden zanlı Bursa'da yakalandı.

İddiaya göre, merkez Osmangazi ilçesinde şüpheli bir aracın bulunduğu bilgisini alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı sokak timleri, araçta bulunan ve daha önce meydana gelen ikametten hırsızlık olaylarının zanlıları olduklarını tespit ettikleri Yavuz K. ve ağabeyi olduğu iddia edilen Hasan K'yı gözaltına aldı.

Zanlıların kimlik sorgulamasını yapan polis, başkasının kimliğini kullandığı belirlenen Yavuz K'nın, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden iş adamı Cemal Özgörkey'in yalılarından hırsızlık yapan ve 3 Mayıs'ta mahkemeye çıkarılması için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildiği sırada firar eden kişi, olduğu tespit etti.

Zanlıların kullandığı araç ve üst aramasında, 1 ruhsatsız tabanca, 4 cep telefonu, İzmir'den çalındığı tespit edilen bir dizüstü bilgisayar, ameliyat eldiveni ve hırsızlık olaylarında kullanıldığı belirtilen çok sayıda el aleti ele geçirildi.

Emniyet'teki sorguları tamamlanan zanlılar, ''İkametten hırsızlık, 6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet ve sahte kimlik kullanma'' suçlarından adliyeye sevk edildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile