Su Deposu Mevkiinde seçmen taramasi yapan Firat, ardindan Nenehatun, Sigirli, Toparlak ve Uzun Ahmet Mahallelerinde vatandaslarla bulustu. Konusmalarinda özellikle istikrar vurgusunda bulunan Firat, 20 yilda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in yaptigi hizmetleri anlatti. Türkiye’nin 80 yilda yapilmayan projelerinin 20 yilda kat be kat yapildigina dikkat çeken Firat, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in kaptanlik koltuguna geçmesiyle birlikte Türkiye’de çok seyin degistigini dile getirdi. Firat, “Türkiye artik verilene razi olan degil hakkini arayan bir ülke konumuna geldi. Disa bagimliligi azaltmak için tüm imkânlariyla canla basla mücadele eden bir ülkeyiz. Tüm bu kazanimlarimizin devami için istikrar çok önemli. Cumhurbaskanimizi tüm dünya taniyor. Daha yapacak çok isimiz var. Cumhurbaskanimizin liderliginde, 14 Mayis’ta insallah bir kere daha bu ülke istikrar diyecek” dedi.
14 Mayis Bir Milat Olacak
AK Parti Milletvekili Adayi Firat, 14 Mayis’ta yeni bir zafer ilan edeceklerine vurgu yaparak, Ülkenin gelismisliginin seçimler sonrasinda daha da artacagini söyledi.
Firat, “Millet ittifakinin her türlü oyununa ragmen vatandaslarin sasmaz ferasetine güveniyoruz. AK Parti bir kez daha zaferlerine bir yenisi ekleyip Sahlanis Dönemine giris yapacaktir” diye konustu.
Firat; Matsutefendi Mahallesi'nde
AK Parti MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Adayi Av. Abdurrahim Firat, dünkü seçim gezisini Palandöken Ilçesi’nde Maksutefendi Mahallesi’ne yapti.



















