Fiyati Gören Hem Sasirdi Hem Mutlu Oldu

Fiyati Gören Hem Sasirdi Hem Mutlu Oldu

Izmit’te ögrencilerin ve dar gelirli vatandaslarin hem lezzetli hem de hijyenik yemeklere uygun fiyata ulasabilmesi için Izmit Kent Lokantasi hayata geçirildi. 3 çesit yemegin 40 TL oldugu lokanta ilk günden büyük ilgi gördü.

Dar gelirli vatandaslarin, emeklilerin ve ögrencilerin uygun fiyatli ve lezzetli yemege ulasabilmeleri amaciyla Gülümse Kafe Fevziye’yi kent lokantasina dönüstüren Izmit Belediyesi, burada 3 çesit yemegi 40 TL’ye satisa sunuyor. Ilk günden vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Izmit Kent Lokantasi her gün saat 12.30 itibariyle açilacak. Haftanin 6 günü hizmet verecek olan lokantada günde bin 300 kisilik yemek çikacak. Lokanta pazar günleri kapali olacak.

"Mükemmel bir hizmet"

Lokantada yemek yiyen Selçuk Al, "Baskanimizdan Allah razi olsun. Insallah daha fazlasini açmak nasip olur. Kavurma, çorba, pilav, su ve ekmek 40 TL. Disarida sadece çorba içsek 60 TL. Allah Fatma Baskanimizi basimizdan eksik etmesin. Mükemmel bir hizmet" dedi.



"Çok dogru bir adim atildi"

Yemeklerin kaliteli oldugunu belirten Davut Çevik, "Bu yemegi disarida yesek en az 250 TL. Ögrenci, emekli, asgari ücretli, geçinmekte zorluk çeken ve çarsida çalisanlar için çok faydali bir hizmet. Böyle bir projeye ihtiyaç vardi. Çok dogru bir adim atildi. Halkin da oldukça yogun ilgisi var. Herkes çok memnun. Fatma Baskanin emegine saglik. Çalisanlarin hepsi çok nazik. Ilgi alaka da çok güzel. Insallah yeni dönemde de daha güzel hizmetlerle devam edecek. Herkesin yüzü gülüyor" diye konustu.



"Gerçekten sok oldum"

3 çesit yemegin 40 TL oldugunu ögrenince sasirdigini belirten Dogan Altürk, "Gerçekten sok oldum. Bu kadarini beklemiyordum. Belediye Baskanimiz Sayin Fatma Hanima yürekten, candan tesekkür ediyorum. Sag olsun, var olsun. Yemekler çok leziz ve hijyenik. Baskanimin basarilarinin devamini diliyorum" seklinde konustu.



"Yapanlardan Allah razi olsun"

Yemekleri çok begendigini söyleyen Mustafa Meçoglu ise "Proje çok güzel. Yapanlardan Allah razi olsun. Kimin emegi geçtiyse hepsine tesekkür ediyoruz. Geliri az olan vatandaslar için çok güzel bir uygulama. Yemegi çok begendik, her sey çok güzel” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile