Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Mezunlari Için Yemin Töreni Düzenlendi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Mezunlari Için Yemin Töreni Düzenlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Saglik Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2022-2023 Akademik Yili mezunlari için Yemin Töreni gerçeklestirildi.

Site Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilen ‘Yemin Töreni’ne Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Üniversite senatörleri, akademik ve idari personel ile mezun ögrencilerin aileleri katildi.

Mezun ögrencilerin tören alanina gelmesi, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan törende, bölüm birincisi Selenay Sevil, mezunlar adina bir konusma yapti. Törenin açilis konusmasini yapan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Baskani Doç. Dr. Eda Akbas, genç fizyoterapistleri tebrik ederek, is hayatlarinda basarilar diledi.

Törende konusan Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Emine Yilmaz Can, gerek pandemi gerekse, deprem felaketiyle birlikte hastalarin rehabilitasyonunda fizyoterapiye ihtiyaç arttigini dile getirdi. Can, “mezunlarimizin bu dogrultuda meslek hayati boyunca yapacaklari çalismalarla birey, aile ve toplum sagliginin korunmasi, sürdürülmesi ve gelistirilmesinde çok önemli roller üstleneceklerine ve sürece katki saglayacaklarina eminim” dedi.

Ardindan kürsüye çikan Rektörümüz Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Üniversitemizin uzman ve deneyimli ögretim üyeleri ve fiziksel altyapisindaki güncellemelerle egitim kalitesini gün geçtikçe daha da kuvvetlendirdigini dile getirdi. Özölçer, “Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanindaki gelismelerin izlenmesi, dinamik, çagdas, ülke ve dünya gerçekleriyle uyumlu, fizyoterapi ve rehabilitasyon egitim programlarini toplum sagligi ve refahin gelistirilmesinde daha etkin hale getirme vizyonuna sahip bölümümüz bu yil 100’e yakin mezununu gelecege ugurluyor” seklinde konustu.

Törende, mezun ögrencilerin hatiralari konulu sinevizyon gösterimi yapilmasinin ardindan, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölüm birincisi Selenay Sevil, bölüm ikincisi Arzu Hotoglu ve bölüm üçüncüsü Emine Belin’e mezuniyet ve basari belgesi takdim edildi.

Dönem birincisi Fizyoterapist Selenay Selin’in mezuniyet kütügüne adinin yazili oldugu plaketi çakmasiyla devam eden törende, 2022-2023 Akademik Yili mezunlarina, mezuniyet belgesi takdim edildi.

Mezunlarin yemin etmesi, kep atma ve toplu fotograf çekimiyle tören sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile