Florida'da Otoyola Inen Uçagin Duvara Çarparak Alev Aldigi Anlar Ortaya Çikti

ABD’nin Florida eyaletinde cuma günü otoyola inis yapan küçük uçagin, bir araca ve duvara çarptiktan sonra alev aldigi anlarin görüntüsü ortaya çikti.

ABD’nin Ohio eyaletinden 9 Subat Cuma günü 3’ü yolcu olmak üzere 5 kisiyle havalanan Bombardier Challenger 600 tipi küçük uçagin her iki motorunun da gücünü kaybetmesiyle Florida’daki Intersatate-75 otoyoluna acil inis yaptigi anlarin görüntüsü ortaya çikti. Bir aracin kamerasina yansiyan görüntülerde, otoyola inen uçagin önce bir araca, daha sonra duvara çarparak alev topuna döndügü görüldü.



2 kisi ölmüstü

Uçaktaki 3 kisi faciadan kurtulmayi basarirken, 2 kisi ise hayatini kaybetmisti. Yetkililer, uçagin Florida’nin Naples kentine inmesinin planlandigini, ancak pilotun kuleyle temasa geçerek her iki motorun da gücünü kaybettigini belirtip acil inis talebinde bulundugunu aktarmisti. Pilotun piste inis yapamayacagini söyledigini belirten yetkililer, kuleyle temasin kesildigini ve daha sonra havaalani çalisanlarinin otoyoldan yükselen dumani gördügünü ifade etmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile