Foça‘da Ayakkabı Mağazası Soyuldu

Foça‘da Ayakkabı Mağazası Soyuldu

İzmir‘in Foça ilçesinde bir ayakkabı mağazası kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyuldu.

Olay, Foça‘nın en işlek caddelerinden Reha Midilli Caddesi‘nde dün gece geç saatlerde meydana geldi. Mağazanın kapısını levye ile açarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar, mağazadan 70 çift ayakkabı ile 1 adet dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. Mağaza çalışanı Selma Şimşek, sabah saat 08.00 civarında iş yerine geldiğinde kapı kilitlerinin kırık olduğunu fark etti. Mağazanın soyulduğunu anlayan Şimşek, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, parmak izi incelemesi yaptı. Hırsızların

eldiven kullandıklarını tespit eden polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını toplayarak incelemeye aldı.

İş yeri sahibi Rıfat Bozkurt, "Bu olay başımıza gelmeden önce mağazanın kapısına alarm sistemi kurdurup güvenlik önlemlerini almamız gerekiyordu" dedi.

Çevrede bulunan diğer işletme sahipleri ise duruma tepki gösterdi. Çarşı ortasındaki mağazanın nasıl soyulduğuna bir anlam veremediklerini ifade eden işletme sahipleri, "İlçemizin en işlek caddesinde hırsızlık olayına rastlamak düşündürücüdür. Çarşının göbeğinde bir iş yeri gelişigüzel soyuluyorsa bu ilçenin güvenlik zafiyeti var demektir. Biz çarşı esnafı olarak bu konuda yetkilileri göreve davet ediyoruz" dediler.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile