Foça Polisinden Kan Bağışı Kampanyası

Türk Kızılay’ının gönüllü kan bağışını artırmak amacıyla yürüttüğü “1 Milyon İyi İnsan Aranıyor” isimli ulusal kan bağış kampanyasına Foça İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Büro Amirliğinden de destek geldi.

İzmir’in Foça İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı tarafından ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenlendi. Foça Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen kampanyaya başta Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği öncülüğünde düzenlenen kampanyayla, birçok hastanın kan ihtiyacının giderilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

KAYMAKAM KÖTEN’DEN KAMPANYAYA DESTEK

İlçe Kaymakamı Kamil Köten, Cumhuriyet Savcısı Ceyhun Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erhan Zeren kampanyaya katılarak kan bağışında bulundu.Yaptığı açıklamada,tüm yıl boyunca düzenli olarak kan bağışında bulunmaya özen gösteren biri olduğuna dikkat çeken Foça İlçe Kaymakamı Kamil Köten, “Bugün ilçemiz halkı ile birlikte Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin öncülük yapması vesilesiyle, Toplumsal bir sorumluluk ve ulvi bir görev olduğuna inandığım kan bağışını bir kez daha yerine getirme fırsatını yakaladık. Bu anlamda hem kampanya ya destek vermenin, hem de kan bağışında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Ayrıca, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin bu tür faaliyetlerini taktirle takip ediyorum. Toplum Destekli Polislik uygulamasının ilçemiz halkı ile Polis arasında ki diyaloğunu daha da arttıracağına ve halkın nabzının hem Polis teşkilatı, hem de ilçe idaresinin daha yakından takip etmesine katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

YOĞUN İLGİYE TEŞEKKÜR

Bir çocuğun ana rahmine düşmesinden, bir vatandaşın ölümüne kadar, Polis’in toplumun her yerinde her şekilde var olduğuna dikkat çeken İlçe Emniyet Müdürü Erhan Zeren, “Bugün vatandaşlarımıza faydalı olmak açısından böyle bir kampanya ya dahil olup, bunun öncüsü olmak istedik. Bir damla kan‘ın hayat kurtardığı da düşünülürse Foça İlçe Emniyet Teşkilatı olarak böylesine anlamlı bir faaliyete katkı sağlamanın onuru yaşıyoruz. Burada bizim öncülüğümüzde Türk Kızılay’ına destek olup, kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

FOÇA’DA REKOR BAĞIŞ

Düzenlenen kan bağışı kampanyası çerçevesinde 120 ünite kan toplandığını açıklayan Kızılay Derneği Foça Şubesi Başkanı Ali Cevat Çiftçi, bağış yapan Foçalılara teşekkür ettiğini belirterek, “Bugün kampanyamıza öncülük eden Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerimizin desteği ile ilçemizde rekor sayılabilecek sayıda kan toplanması bizleri sevindirdi. Organizasyonda emeği geçen tüm Polis arkadaşlarımıza ayrı,ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile