Forum Mersin'de Emoji Günleri

Forum Mersin'de Emoji Günleri

Forum İçel Alışveriş Merkezi, sosyal medyada duygu ve düşünceleri ifade etmek için kullanılan emojileri, ziyaretçilerle buluşturdu.

Forum İçel’in eğlence dolu etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, 21-28 Ocak 2017 tarihleri arasında Forum İçel’de ‘Emoji Günleri’ düzenlendi.

Renkli görüntülerin çıktığı etkinlikte, Forum İçel misafirleri ‘Emoji Ol’ alanında belirledikleri emoji ifadeleriyle kendi yüzlerinden emoji oluşturup sonrasında tasarımlarını rozet olarak aldılar. Ziyaretçiler ayrıca, Nail Art alanında tırnaklarını emoji desenleri ile süslerken, “Emoji Kafası” etkinliğinde ise birbirinden eğlenceli emojileri seçme şansı yakalayarak, bu eğlenceli anı fotoğrafla ölümsüzleştirdiler. Kendi emojilerini de oluşturan katılımcılar, Forum İçel’in çeşitli yerlerine yerleştirilen dev emoji dekorlarıyla eğlenceli anlar yaşadılar.

Forum İçel minik ziyaretçilerini de unutmadı. Minik katılımcılar için oluşturulan atölyelerde çocuklar kendi emoji maskelerini tasarladılar. Etkinlik alanında minik ziyaretçileri hem eğlendiren hem de el becerilerini geliştirmelerini sağlayan renkli emoji aktiviteleri yer aldı.

Forum İçel’in, ziyaretçileri için birbirinden eğlenceli etkinliklerine önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile