Foto Safaride Çekilen Kareler Begeniye Sunuldu

Foto Safaride Çekilen Kareler Begeniye Sunuldu

Ejder 3200 A.S., Türk Kayak Vakfi ve Türkiye Foto Muhabirleri Dernegi’nin düzenledigi ‘Dünya’nin Gözü Palandöken’de adli fotograf sergisi, tarihi Yakutiye Medresesi’nde açildi. Ilk günden büyük ilgi gören sergi, 31 Temmuz’a kadar açik olacak.

Erzurum Valiligi, Büyüksehir Belediyesi ve Ejder 3200 A.S.’nin destekleriyle Türk Kayak Vakfi ile Palandöken.com tarafindan geçen mart ayinda organize edilen ‘Dünya’nin Gözü Palandöken’de etkinligi kapsaminda ulusal ve uluslararasi haber ajanslarinin foto muhabirleri, kayak merkezinde foto safari yapmisti.

Avrupa’nin önde gelen haber sitelerinde yer alan fotograflar, tarihi Yakutiye Medresesi’nde açilan sergiyle görücüye çikti.

Erzurum Valisi Okay Memis, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin, IYI Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Il Jandarma Komutani Albay Ali Gemalmaz, Ejder 3200 A.S. Genel Müdürü Selim Bagriyanik, DAGC Baskani Feridun Fazil Özsoy, Türkiye Foto Muhabirleri Dernegi Yönetim Kurulu Üyesi Onur Sagsöz ve Polat Otel Genel Müdürü Nuh Seçer’in açilis kurdelesini kestigi sergide 55 kare fotograf yer aldi.

Palandöken’in tanitimina katki saglayan foto muhabirlerine tesekkür eden Vali Okay Memis, “Turizm potansiyeliyle öne çikan Erzurum ve Palandöken’in uluslararasi arenada her geçen gün taninir hale gelmesi bizleri sevindiriyor. Hiç süphesiz bu noktada gazetecilerin büyük bir emegi var. Çekilen her bir kare fotograf ve yazilanlar kentimize ve Palandöken’e katma deger sagliyor. Gayretleriniz için tesekkür ederim” dedi.

Ziyaretçi akinina ugrayan sergi, 31 Temmuz’ kadar açik kalacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile