Fotoğrafçı esnafının sorunları masaya yatırıldı

Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısında fotoğrafçı esnafının sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıya Birlik Başk

Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısında fotoğrafçı esnafının sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıya Birlik Başkan Vekili Nihat Sözütek, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Oğuz, eski Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gençgiyen ve fotoğrafçı esnafı katıldı.

Oda Başkanı Bünyamin Yüce, meslektaşlarını aidat ödemelerinde daha duyarlı olmaya çağırırken, vitrinlere fiyat etiketi yapıştırılmamasını istedi.

Fiyat dengesizliklerine son vermek üzere yeni fiyat tarifesi belirleyerek, esnafa dağıtacaklarını anlatan Yüce, "Adana'da çok sayıda kayıt dışı fotoğrafçı bulunuyor. Bunların tespit edilerek kayıt altına alınması için ilgili kurumları göreve davet ediyorum. Düğün salonlarının fotoğraf stüdyosu gibi kullanılmasına karşıyız. Bu konuda zabıta ekipleri de gereğini yapmalı." dedi.

Basit usulde vergi ödeyen fotoğrafçı esnafının defterlerini odayı getirerek işlem yaptırması ve pazar açma ruhsatı alması gerektiğini belirten Yüce, durumu iyi olan üyelerinin de odaya bağışta bulunarak, ihtiyaçların giderilmesine destek vermelerini rica etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile