Freni Bosalan Kamyon Park Halindeki Araçlara Çarpti

Freni Bosalan Kamyon Park Halindeki Araçlara Çarpti

Kirikkale’de domates yüklü kamyon, freninin bosalmasi sonucu park halindeki 5 araca çarparak devrildi. Sigorta ve muayene olmadan trafige çikan kamyon sürücüsüne toplamda bin 387 lira para cezasi kesildi.

Kaza, Kirikkale’de Kaletepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.T. idaresindeki 71 DS 375 plakali domates yüklü kamyon, sokaktan rampa asagi inerken freninin bosalmasi sonucu park halindeki 5 araca çarpip, yan devrildi. Çarpmanin etkisiyle araçlarda maddi hasar olustu, sürücü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Ihbar üzerine olay yerine gelen trafik ekiplerince yapilan kontrolde kamyonun sigortasi ve muayenesinin olmadigi tespit edildi, toplamda bin 387 lira para cezasi kesti. Kullanilamaz hale gelen araçlar yapilan islemlerin ardindan çekici yardimiyla otoparka kaldirildi.

Kamyonun park halindeki arabasina çarptigini ifade eden Ibrahim Kurt, "Yukaridan kamyon geliyor bir tane arabaya vuruyor, arkasindan da baska bir arabaya vuruyor. Toplamda 5 tane arabaya vuruyor, devriliyor. Benim arabanin da ön ve orta kapisi arka çamurluga vuruyor" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile