Futbol Turnuvasindaki Biçakli Kavga Kamerada Açiklamasi 2'Si Agir 3 Yarali

Futbol Turnuvasindaki Biçakli Kavga Kamerada Açiklamasi 2'Si Agir 3 Yarali

Bursa’nin Inegöl ilçesinde köyler arasindaki futbol turnuvasinda Gündüzlü ile Alibeyköy takimlari arasinda oynanan maçta taraftarlar arasinda kavga çikti. Amatör kameraya saniye saniye yansiyan biçakli kavgada 2’si agir 3 kisi biçakla yaralandi.

Olay saat 22.30 siralarinda Mesudiye Mahallesi’nde bulunan Orhaniyespor suni çim sahada meydana geldi. Maç sirasinda bir taraftar pozisyona sinirlenerek sahaya sise atti. Sise atma olayi sonrasi iki takim taraftarlari arasinda tartisma çikti. Tartisma bir anda büyüyerek kavgaya dönüstü. Yaklasik 200 taraftar birbirini darp etmeye basladi.

Kavga da siseler, yumruklar havada uçusurken, 3 kisi de biçakla yaralandi. Olay yerine çok sayida polis ve 112 ekibi sevk edildi. Ekipler kavgayi zorlukla ayirdi.

Kavgada biçaklanan Ahmet D. (38), Orhan U. (37) ve Cengiz G. (22) ambulanslarla Inegöl Devlet Hastanesine kaldirildilar. Yaralilardan Ahmet D. (38) ve Orhan U.’nun (37) saglik durumlarinin ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Acilde gerginlik

Olayin ardindan yaralilarin yakinlari da acil servise akin etti. Acilde toplanan taraftarlar arasinda da gerginlik yasandi.

Polis biçaklama olayinin süphelilerini ariyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile