Futbolcular ve İlçe Protokolü Moral Yemeğinde Buluştu

Futbolcular ve İlçe Protokolü Moral Yemeğinde Buluştu

Adıyaman Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden ve gruptan çıkmayı garantileyen Kahtasporlu oyuncular için play off maçları öncesi kulüp yönetimi tarafından moral yemeği düzenlendi.

Kahta Öğretmen Evi'nde düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Salih Beyazyıldız, büyük bir başarı yakalayarak bu seviyeye geldiklerini ifade etti.

Beyazyıldız, “Grubumuzda şu anda lider durumdayız. Play offa kalmayı garantiledik. Şimdi ise play offa çıkacak olan 6 takım ile mücadele edip Bölgesel Amatör Lige çıkmaya çalışacağız. Şimdiye kadar takımımıza herhangi bir destek gelmedi. Kendi çabalarımızla bu seviyeye kadar geldik. Gönül ister ki Kahtalılar takımlarına sahip çıksın. Buradan tüm iş adamlarımıza, siyasetçilerimize ve idari amirlerimize seslenip desteklerini istiyorum. Bu konuda bize daha önce katkı sunan değerli Kahtalı işadamımız Bedir Yeni’ye de teşekkür ediyoruz. Kahtaspor emin adımlarla hedefine doğru giderken herkesin bu yolda bir katkılarının olmasını istiyoruz. Yemeğe katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahta Kaymakamı Metin Esen’de konuşmasında Kahtaspor’un iyi bir başarı yakaladığını söyleyerek,” Futbola gönül vermiş herkesi kutluyorum. Kahtaspor sezonda oynadığı maçlardan sadece bir tanesini kaybederek bu seviyeye geldi. Umarım ileriki maçlarda da başarılı olur” dedi

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ise, “İlk önce takıma sahip çıkan Salih Beyazyıldız’ı kutlamak istiyorum. Onun sahiplenmesiyle Kahtaspor başarılı sonuçlar almaya başladı.

Tabi burada teknik heyetin ve sporcuların da büyük katkısı var. Hepinizi kutluyor, play offta başarılar diliyorum” dedi.

Yemeğe, TFF Adıyaman Temsilcisi Sadık Keskin, Adıyamanspor Taraftar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural, protokolmensupları ile çok sayıda davetli ve futbolcular katıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile