GAGIAD'in 31'Inci Yilini Kutladi

GAGIAD'in 31'Inci Yilini Kutladi

Gaziantep Genç Is Insanlari Dernegi (GAGIAD) Yönetim Kurulu Baskani Yigitcan Konukoglu, dernegin 31. kurulus yil dönümü nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Gaziantep Genç Is Insanlari Dernegi (GAGIAD) Yönetim Kurulu Baskani Yigitcan Konukoglu, ‘’1993 yilinda, Gaziantep’in dinamik ekonomisinin daha da güçlendirilmesi amaciyla genç is insanlarinin öncülügünde basladigi Gaziantep Genç Is Insanlari Dernegimiz (GAGIAD), bugün 31. yasini gururla karsilamaktadir. Dernek olarak, ilk günkü heyecanimizi ve topluma hizmet misyonumuzu sürdürmekte kararliyiz.

Bu yil dönümünde, kurulusumuzun temelini olusturan degerlere; inovasyona, sürdürülebilir kalkinmaya, is etigine ve sosyal sorumluluga olan bagliligimizi yinelerken, basarilarla dolu geçmisimizden edindigimiz bilgelikle, Gaziantep ve Türkiye ekonomisine katkida bulunma vizyonumuzu tekrar etmekten mutluluk duyuyoruz. Misyonumuz, Gaziantep’in zengin kültürel mirasini, dinamik sanayisi ve inovatif bakis açisiyla is dünyasini, ülkemizin yani sira global düzeyde de öne çikarmak ve üyelerimiz arasindaki sinerjiyi artirarak bölgesel kalkinmaya katki saglamak olmustur. Bugün geldigimiz noktada, yüksek amaçlara ulasmada atilmis degerli adimlarla geriye dönüp baktigimizda, basarinin sadece maddi kazanimlarla ölçülmedigini, dayanisma ve gelisimin hepimizin ortak basarisi oldugunu görüyoruz. Sehrimizin, bölgesinde düzenli yükselisi bunun en güzel sonucudur. GAGIAD olarak, üyelerimiz ve is dünyasi için önemli çalistaylar, egitim programlari ve sektörel analizler gerçeklestirmekteyiz. Sürdürülebilir çevre politikalarindan, dijitallesmeye kadar tüm alanlardaki yenilikleri, dernegimizin ve is dünyamizin gelecek stratejisinde önemli bir noktada konumlandirmaktayiz” ifadelerine yer verdi.

“Sehrimizin her türlü gelisimine katki sunacak projelere katki vermeye ve olusturmaya devam edecegiz”

Konukoglu mesajinin devaminda, “Gaziantep’in zengin kültürel mirasini ve tarihi degerlerini koruma noktasinda sosyal sorumluluk projelerimizle aktif rol almayi sürdürmekteyiz. Sehrimizin turizm potansiyelini maksimize etmek üzere düzenledigimiz etkinlikler ve çalismalar, bu anlamda bizleri daha da motive etmektedir. Aktif rol aldigimiz sosyal sorumluluk projeleri, GAGIAD’in önemli önceliklerinden olan toplumsal dayanismayi ve bölgedeki huzurun tesis edilmesini hedeflemektedir. Bu anlamda sehrimizin her türlü gelisimine katki sunacak projelere katki vermeye ve olusturmaya devam edecegiz. GAGIAD olarak, geçmiste oldugu gibi gelecekte de, sehrimizin ve bölgemizin ekonomik kalkinmasina, sanayi ve ticaret hayatina, genç girisimcilige yönelik sürdürdügümüz projelerle deger katmayi hedefliyoruz. Sürdürebilir kalkinma ve toplumsal dayanisma anlayisimizi bir adim daha ileriye tasiyacak girisimlerde bulunmaya devam edecegiz. Bu vesileyle, GAGIAD’in 31 yillik serüveninde emegi geçen tüm yönetim kurullarina, degerli üyelerimize, is ve sosyal ortaklarimiza en derin sükranlarimizi sunariz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile