GAGIAD'tan GSO'ya Ziyaret

GAGIAD'tan GSO'ya Ziyaret

Gaziantep Genç Is Insanlari Dernegi (GAGIAD) Yönetim Kurulu Baskani Yigitcan Konukoglu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odasi’ni (GSO) ziyaret etti.

GAGIAD’in 16. Genel Kurulu sonrasinda Yönetim Kurulu Baskanligina seçilen Yigitcan Konukoglu, Baskan Yardimcilari Yunus Kara ve M. Onur Konukoglu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tugçe Topçuoglu, Mert Bülent Güllüoglu, Erman Erturhan, Necip Ibrahim Teymur, Seçkin Yildirimdemir ve Burak Fadiloglu, GSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari E. Ferhan Sagim, Basar Küçükparmak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Aslansoy, Melike Yüksel, Mustafa Özgüler, Ibrahim Kara, Bora Tezel, Kenan Durur ve Genel Sekreter Yusuf Izzettin Iymen ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, “Mensubu olmaktan her zaman mutluluk duydugum GAGIAD ailemiz ile is birligi içerisinde çalismalar yürütmeye, sehrimize deger katacak ortak projeler gerçeklestirmeye devam edecegiz. El ele, omuz omuza kentimizin sanayisine yön verme gayretindeyiz. Bu noktada GAGIAD’in attigi adimlar büyük önem tasiyor. Yapilan Genel Kurul’un ardindan seçilen yeni GAGIAD yönetiminin de tipki önceki dönemlerde oldugu gibi çitayi daha da yukariya çikaracagina inaniyoruz. Bu vesile ile Yeni dönemin hem GAGIAD camiasina hem de sehrimiz adina hayirli olmasini diliyor, Yönetim Kurulu Baskani Sayin Yigitcan Konukoglu ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için tesekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette konusan GAGIAD Yönetim Kurulu Baskani Yigitcan Konukoglu da GAGIAD’in faaliyetleri, yürütülen mevcut çalismalar ve yapilmasi planlanan projeler hakkinda bilgiler vererek, Gaziantep ve ülke ekonomisine katki saglamak adina yeni dönemde de güzel islere imza atacaklarini söyledi.



Konukoglu, “Yeni nesil olarak kendimize ve sehrimize yakisir sekilde çalismalar gerçeklestirecegiz. Gaziantep Sanayi Odamiz ile gerçeklestirmeyi planladigimiz ortak faaliyetler de bizler için çok önemli ve tecrübe kazandiracak. Bunun yaninda GAGIAD olarak yesil dönüsüm ve dijitallesme konularina çok önem veriyor, sanayide kadin istihdaminin artirilmasi da dahil olmak üzere bu konularda önemli projeler gerçeklestirmeyi hedefliyoruz. Gaziantep Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskanimiz Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm GSO ailesine nazik misafirperverlikleri için tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Ziyaret programi, plaket takdimi ve toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile