GAGIAD Yönetiminden GTB'ye Ziyaret

GAGIAD Yönetiminden GTB'ye Ziyaret

Gaziantep Genç Is Insanlari Dernegi (GAGIAD) Yönetim Kurulu Baskani Yigitcan Konukoglu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden olusan heyet, Gaziantep Ticaret Borsasi’ni (GTB) ziyaret etti.

Ziyarette, GTB’nin faaliyetleri, GAGIAD’in yeni dönem hedefleri, projeleri ve is birligi imkanlari hakkinda degerlendirmelerde bulunuldu.

GAGIAD’in 16. Olagan Genel Kurul Toplantisinda Yönetim Kurulu Baskanligina seçilen Yigitcan Konukoglu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GTB’yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Enver Çokay, Meclis Baskan Yardimcisi Karaca Türkmen ve Genel Sekreter Özgür Bayram ile bir araya geldi.

GTB Baskani Akinci, ziyarette yaptigi konusmada, GAGIAD heyetini agirlamaktan duyduklari memnuniyeti belirterek, Yönetim Kurulu Baskani Konukoglu ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde basari dileklerinde bulundu.

30 yillik köklü bir geçmise sahip olan GAGIAD’in üstlendigi misyon ve yürüttügü faaliyetlerle Gaziantep’te çok kiymetli çalismalara imza attigini kaydeden Akinci, GAGIAD ailesinin geçmiste oldugu gibi yeni dönemde de yeni projeler ve yeni hedefler dogrultusunda önemli basarilara imza atacagina yürekten inandiklarini söyledi.



Akinci, Gaziantep’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelisimine katki sunacak çalismalar yürüten GAGIAD ile is birligi içerisinde ortak projeler yürütmeye kapilarinin her zaman açik oldugunu sözlerine ekledi.

GAGIAD Yönetim Kurulu Baskani Konukoglu ise konusmasinda GAGIAD’in faaliyetleri, hayata kazandirdigi projeler ve yeni dönem hedefleri hakkinda bilgiler verdi.

Yeni dönemde devraldiklari GAGIAD hizmet bayragini en üst noktaya tasima gayreti içerisinde olacaklarini vurgulayan Konukoglu, Gaziantep’in sanayi ve ticarette var olan güçlü potansiyeline katki sunacak, yesil dönüsüm ve dijitallesme gibi yenilikçi çalismalar ile egitim ve istihdam odakli projeler üzerinde faaliyetler yürüteceklerini ifade etti.

Ziyarette, GAGIAD Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Yunus Kara, M. Onur Konukoglu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tugçe Topçuoglu, Mert Bülent Güllüoglu, Erman Erturhan, Necip Ibrahim Teymur, Seçkin Yildirimdemir ve Burak Fadiloglu da yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile