GAIB Agustos Ayi Egitim Takvimini Açikladi

GAIB Agustos Ayi Egitim Takvimini Açikladi

Bölge ihracatinin gelismesi için her türlü destegi vermeyi sürdüren Güneydogu Anadolu Ihracatçi Birlikleri (GAIB), Agustos ayi egitim takvimini kamuoyuna duyurdu. Pandemi tedbirleri kapsaminda tüm egitim programlarini dijital ortamda sürdürdüklerini belirten GAIB Koordinatör Baskani Ahmet Fikret Kileci, “Online egitimlerimiz sayesinde çok daha genis bir kitleye hitap etme sansi yakaladik. Dis ticaret alaninda kendini gelistirmek isteyen tüm yurttaslarimiz, yurdun her kösesinden egitimlerimize ulasma imkânina sahip” dedi.

Temmuz ayinda gerçeklestirdikleri egitimlere oldukça yüksek bir katilim oldugunu ve ilerleyen aylarda bu ilginin daha da artmasini umduklarini dile getiren Kileci, “Temmuz ayinda Birliklerimizce düzenlenen 5 online seminere toplam 9.059 kisi katildi.

100. Webinari kutladigimiz temmuz ayinda kiymetli tarihçi Prof. Dr. Ilber Ortayli’yi agirladik. 6.350 kisinin canli izledigi webinarda basta Gaziantep olmak üzere bölgemizin ticari tarihi ve zenginlikleri üzerine keyifli bir söyleside bulunduk. Hem bu etkinligimizi hem de diger birçok egitimimizin tekrarina Youtube kanalimizdan erisebilirsiniz.” seklinde konustu.

Açiklamasinda agustos ayinin egitimleri hakkinda da bilgi veren Kileci, “Agustos ayinda ‘Müsteri Iliskileri Yönetimi’, ‘Avrupa Yesil Mutabakati’na Uyumda Çevre Vergileri ve Tesviklerin Rolü: Kayiplar ve Kazançlar’, ‘Ülkelere Göre Müzakere Becerileri’, ‘TradeMap Uygulamalari’, ‘Microsoft Word’de Bilinmesi Gerekenler’ ve ‘Kur Riski Yönetimi’ basliklarinda 9 güne yayilan 6 adet egitime yer verecegiz. Egitimlerimize, Birliklerimizin internet sitesinde yer alan basvuru formunu doldurarak ücretsiz katilabilir ve egitim sonrasinda QR kodlu katilim belgesi alabilirsiniz. Egitimlerin ardindan katilimcilarimizin görüslerini iletmelerini saglayan bir degerlendirme anketi katilimcilara ulastirilmakta olup alinan geri dönüsler sayesinde ilerleyen dönemlerin egitim takvimleri olusturulmaktadir.” ifadelerini kullandi.

GAIB tarafindan periyodik olarak düzenlenen ve her biri 150 saat süren “E-Ticaret & E-Ihracat Uzmani Yetistirme Egitimleri” de tüm hiziyla sürüyor. Yogun ilgi gören ve yüksek basvuru alan “13. Dönem Online E-Ticaret & E-Ihracat Uzmanligi Egitim Programi” 2 Agustos Pazartesi günü basliyor. Bes haftalik egitim programi sonrasi gerçeklestirilecek sinavdan basarili olanlar, “E-Ticaret & E-Ihracat Uzmani” sertifikasina sahip olacaklar. Düzenledikleri e-ticaret egitimleriyle katilimcilarin kariyer gelisimine katki sunmayi amaçladiklarini ifade eden GAIB Koordinatör Baskani Kileci; “Küresellesen dünyada her geçen yil daha da büyüyen e-ticaret ve e-ihracat sektörü, gelisim trendine paralel olarak sürekli biçimde nitelikli personele ihtiyaç duyuyor. Biz de bu ihtiyacin karsilanmasina katki sunmak adina düzenli olarak “E-Ticaret & E-Ihracat Uzmani Yetistirme Egitimi” düzenliyoruz. Amacimiz bölgemizi e-ticaret ve e-ihracat üssü haline getirmek” açiklamasinda bulundu.

GAIB tarafindan periyodik olarak düzenlenen “Dis Ticaret Uzmani Yetistirme Programi” da tüm hiziyla sürüyor. Bölgenin nitelikli dis ticaret eleman ihtiyacini karsilamak amaciyla sürdürülen egitim zincirinin 11.si 13 Eylül 2021 Pazartesi günü baslayacak. Online gerçeklestirilecek olan egitim sonunda basarili olan kursiyerlere uzmanlik sertifikasi takdim edilecek. Dis ticaret alaninda uzmanlasan kursiyerler GAIB üyesi firmalarla birebir görüserek is imkâni buluyorlar. Egitim hakkinda detayli bilgiye https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/11donem-sertifikali-yeni-nesil-uygulamali-online-dis-ticaret-uzmani-yetistirme-egitimi-236.html adresinden erisilebilir. Simdiye kadar egitimi basarili ile tamamlayan 195 mezunun 103’ü aktif olarak bölge dis ticaretine hizmet vermektedir.

GAIB koordinasyonunda düzenlenecek agustos egitimleri, 3 Agustos Sali günü “Müsteri Iliskileri Yönetimi” isimli webinar’la basliyor. Egitimlere iliskin daha detayli bilgi almak isteyenler https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/gaib-agustos-2021-online-egitim-programlari-235.html üzerinden egitim takvimine ulasip istedikleri egitim programi için kayit yaptirabilirler. Dijital ortamda gerçeklestirilecek egitimlerin toplanti davet linki, ilgili egitimin baslayacagi gün e-posta ve SMS ile katilimcilara gönderilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile