Gaib'de Ödül Sevinci

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 21. Olağan Genel Kurulundaki ödül töreninde, birliğe bağlı 7 firmanın 26 sektörde en fazla ihracat yapanlar arasında ilk 3'e girmeyi başarmasının sevinci yaşadıklarını bildirdi.

GAİB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çıkmaz, yazılı açıklamasında, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan TİM 21. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreninde, GAİB bağlı olarak faaliyet sürdüren ağaç mamulleri ve orman ürünleri sektöründe Altunkaya İnşaat Nakliyat Gıda A.Ş, halı ihracatı sektöründe Dost Kardeşler Tekstil A.Ş ve Kartal Halı Tekstil A.Ş, hububat bakliyat yağlı tohumlar ve mamulleri sektöründe Şölen Çikolata Gıda A.Ş ve Atunkaya İnşaat A.Ş, meyve ve sebze mamulleri sektöründe Altunkaya İnşaat A.Ş, tekstil ve hammaddeleri sektöründe ise Sanko Dış Ticaret A.Ş'nin ödül aldığını anımsattı.
Alınan ödüllerle, GAİB ve Gaziantep adına güzel bir gurur tablosu oluştuğunu ifade eden Çıkmaz, şunları kaydetti:
"Birliklerimize bağlı olarak faaliyet gösteren ve bu törende ihracat şampiyonları arasına girerek ödül alan firmalarımızı kutluyorum. Elde edilen sonuçlar, firmalarımız için olduğu kadar bizler için de büyük önem taşımaktadır. Anadolu sermayesi, sadece üretime ve markalaşmaya değil, son dönemlerde birçok alanda olduğu gibi ihracata da damgasını vurmayı başarmıştır. 2023 hedeflerimize ulaşabilmek için yürüttüğümüz çalışmaların sonucunda inanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde 1 milyar dolar ve üzerinde ihracat yapan firmalar arasına da GAİB üyeleri firmalar da girecektir. GİAB'A bağlı firmanın 26 sektörde en fazla ihracat yapanlar arasında ilk 3'e girmeyi başarmasının sevinci yaşıyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile