GAIB Koordinatör Baskani Fikret Kileci Emekçilerin 1 Mayis'ini Kutladi

GAIB Koordinatör Baskani Fikret Kileci Emekçilerin 1 Mayis'ini Kutladi

Güneydogu Anadolu Ihracatçi Birlikleri Koordinatör Baskani Fikret Kileci yayimladigi mesaj ile 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutladi.

Kileci mesajinda, “Emekleriyle ülkemize ve ekonomimize deger katan tüm emekçi kardeslerimin Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyor, bu anlamli günde heyecanlarini paylasiyorum” dedi.

1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü tüm yurttaki emekçiler tarafindan coskuyla kutlanirken is dünyasinin öne çikan isimleri de yayimladiklari mesajlar ile emekçilerin mutlu gününe ortak oldu. Güneydogu Anadolu Ihracatçi Birlikleri Koordinatör Baskani ve is insani Fikret Kileci de yayimladigi mesaj ile emekçilerin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutladi. Mesajinda özveriyle çalisan Türk emekçilerinin ürettigi tüm degerlerin milletimizin kalkinmasinda önemli bir yeri oldugunu vurgulayan Kileci, “Bugün emekçilerimizin ve emeklerinin yüceltildigi, tüm emekçilerin bileginin gücünü ve fedakarligini sembolize eden 1 Mayis. Bu vesileyle Emekleriyle ülkemize ve ekonomimize deger katan tüm emekçi kardeslerimin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyor, bu anlamli günde heyecanlarini paylasiyorum. Insaattan tekstile, gidadan demir çelige kadar tüm sektörlerde ülkemizin ekonomisi için omuz omuza veren, özveriyle çalisan emekçilerimizin ürettigi tüm degerler milletimizin kalkinmasinda çok önemli bir yer tutar. Onlarin alin terleri ülkemiz için bölgemiz için üretime, ihracata dönüsüyor. Onlar iyi ki varlar. Biz isverenler onlarin mali ve sosyal haklarini iyilestirmek için elimizden geleni yapmaliyiz. Bununla birlikte devletimizin de emekçi kardeslerimiz için iyilestirmeler yapmasini beklemekteyiz. Ülkemizin daha güzel yarinlari için emegini esirgemeyen tüm emekçi kardeslerimin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyor, nice 1 Mayislar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile