GAIB Mayis-Haziran Dönemi Yüz Yüze Seminer Programini Açikladi

GAIB Mayis-Haziran Dönemi Yüz Yüze Seminer Programini Açikladi

Güneydogu Anadolu Ihracatçi Birlikleri (GAIB) ihracatta nitelikli insan kaynagini artirmak ve dis ticarette daha fazla firmanin yer alabilmesini saglamak için düzenledigi egitimlere hiz kesmeden devam ediyor.

Iki yüz bin katilimciya yaklasan online egitimlerin yani sira hizmet binasinda yüz yüze olarak da nitelikli egitimler düzenleyen GAIB Mayis-Haziran döneminde de yüz yüze olarak düzenleyecegi egitimlerle birçok ihracatçiya rehber olmaya devam edecek. Teknik ve teorik bilgileri içeren egitimlerle beraber, kisisel gelisime de katki saglayabilecek egitimler titizlikle belirlenerek katilimcilarin çok yönlü gelisimi hedefleniyor.

Mayis-Haziran döneminde; Orta Dogu ve Afrika Ülkelerine Ihracatta Zorunlu Belgeler, Is Dünyasinda Mutlu Olmanin Sirlari, Güneydogu Asya Pazarinda Ticari Firsatlar, Rusya Pazarinda Bilinmesi Gerekenler ve Türk Eximbank Ürün ve Hizmetleri egitimleri Güneydogu Anadolu Ihracatçi Birlikleri hizmet binasinda yüz yüze olarak katilimcilarin ilgisine sunulacak.

Düzenlenen egitimlerle ilgili görüslerini dile getiren Güneydogu Anadolu Ihracatçi Birlikleri Koordinatör Baskani Fikret Kileci, “Ihracat kültürünün olusturulmasi ve yayginlastirilmasinda egitim önemli bir unsurdur. Birliklerimiz uzun zamandir egitimler özelinde hassasiyet göstermektedir, çok sayida katilimcinin teknik ve kisisel gelisimine katkida bulunduk. Pandemi döneminde de ara vermeyip egitimlerimizi online olarak sürdürdük. Küresel ticarette kurallar, mevzuatlar ve sartlar her geçen gün degismekte, yeni egilimler ortaya çikmaktadir. Tüm bu gelismeler karsisinda ihracatçilarimizin çaga ayak uydurabilmesi ve güncel kalabilmesi için gereken tüm egitimleri saglamaya çalisiyoruz. Mayis-Haziran döneminde de dopdolu bir egitim takvimini ihracatçilarimizin ilgisine sunuyoruz. Simdiden tüm katilimcilarimiza hayirli olmasini diliyor, ihracat serüvenlerinde verimli olmasini umuyorum” diye konustu.

GAIB Hizmet Binasi’nda gerçeklestirilecek yüz yüze egitimlere GAIB web sitesinden (https://www.gaib.org.tr/tr/f/735.html) adresinden kayit olunabilir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile