Galatasaray: 0 - Bursaspor: 1 (İlk Yarı)

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Abdullah Yılmaz, İsmail Köse, Gökhan Memişoğlu

Galatasaray: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Arda Turan,

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Abdullah Yılmaz, İsmail Köse, Gökhan Memişoğlu

Galatasaray: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Arda Turan, Barış, Mustafa Sarp, Ayhan, Kewell, Milan Baros

Bursaspor: Ivankov, Ali Tandoğan, Stepanov, Ömer Erdoğan, Vederson, Hüseyin Cimşir, Ivan Ergiç, Ozan İpek, Batalla, Volkan Şen, Sercan Yıldırım

Gol: Dk. 15 Ivan Ergiç (Bursaspor)

Sarı Kart: Dk. 19 Volkan Şen (Bursaspor) Dk. 45 Ayhan Akman, Dk. 45 Milan Baros (Galatasaray)

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

10. dakikada Kewell'in sağdan kullandığı köşe atışında arka direkte topla buluşan Arda Turan'ın vuruşu Ergiç'in ayaklarından kornere çıktı.

15. dakikada konuk ekip deplasmanda öne geçti. Bu dakikada Volkan hızla sağ taraftan atağa kaltı ve çaprazdan ortasını yaptı. Yerden gelen topu kaleci Ufuk, Bursasporlu futbolculardan önce uzaklaştırdı. Ancak penaltı noktasına doğru gelen topu Ivan Ergiç, plase bir vuruşla tamamladı. 0-1.

29. dakikada Arda Turan'ın sağdan yaptığı ortayı Kewell kafayla indirdi. Gerilerden gelen Mustafa Sarp, topu istediği gibi kontrol edemeyince kaleci Ivanvok tehlikenin büyümesini önledi.

32. dakikada Galatasaray atakta olduğu bir pozisyonda Mustafa Sarp topu arkadaşına kazandırmak isterken Volkan Şen'e kaptırdı. Genç futbolcu hızla kendi alanından çıktıktan sonra sol çaprazda Batalla'yı gördü. Bu futbolcunun vuruşu kaleci Ufuk'un ellerinde kaldı.

34. dakikada Arda Turan, Kewell ile kornere paslaşarak kullandı. Avusuralyalı futbolcunun ortasında gerilerden gelen Neill kafayla indirdi. Altı pas içinde Milan Baros, topu istediği gibi vuramayınca kaleci Ivankov meşin yuvarlağı kontrol etti.

36. dakikada ceza sahası ön tarafında topla buluşan Kewell'in sert şutunu kaleci son anda kornere tokatladı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Bursaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile