Galatasaray'da Baros bekleyişi

Süper Lig'de üç haftadır gol atamayan Galatasaray'da Milan Baros'un Beşiktaş derbisinde oynama ihtimali artıyor. Çek forvet, son antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Süper Lig'de üç haftadır gol atamayan Galatasaray'da Milan Baros'un Beşiktaş derbisinde oynama ihtimali artıyor. Çek forvet, son antrenmanın tamamında takımla çalıştı. 2010'un son derbisinde Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray, gol yollarındaki suskunluğunu dev maçta oynama olasılığı beliren Baros ile çözmeyi amaçlıyor.

Ligde üç maçtır gol atamayan sarı-kırmızılı ekipte, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak son derbide gol yollarında, sakatlığı geçen Çek yıldızın oynama olasılığının belirmesi moralleri düzeltti.

Dünkü antrenmanın bir bölümünde takıma katılan 29 yaşındaki golcü, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Arda Turan ve Serkan Kurtuluş kondisyoner yönetiminde saha çalışmalarına devam etti. Mustafa Sarp'ın tedavisine devam edildi.

Takımının en golcü ismi

2008-2009 sezonunun gol kralı Milan Baros, bu sezon da sarı-kırmızılı formayla ligde çıktığı yedi maçta altı gole imza koydu.

Baros, sakatlığı nedeniyle ligde altı maçta forma giyemedi, buna rağmen hala takımının en golcü futbolcusu durumunda.

Çek yıldız, 17 Ekim'de Ankaragücü'ne 4-2 yenildikleri maçta iki gol attıktan sonra sakatlığı nedeniyle müsabakayı tamamlayamadı ve ligde beş haftadır forma giymiyor.

Baros bu sezon ligde Eskişehirspor (1), İstanbul Büyükşehir Belediyespor (3) ve Ankaragücü (2) filelerini havalandırdı.

Baros'tan yoksun Galatasaray ligdeki son 5 maçında Fenerbahçe (0-0), Trabzonspor (2-0 mağlup), Manisaspor (2-0 mağlup) ve Kayserispor'a (0-0) gol atamazken, bu süre içinde sadece Medical Park Antalyaspor (2-1 galip) filelerini havalandırabildi.

Milan Baros, takımının Beşiktaş ile pazar günkü derbinin oynanacağı Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı son iki maçta toplam beş gol atma başarısı gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile