Galatasaray'da Hedef Yeniden 3 Puan...

kırmızılılar, yarın yapılacak Ankaragücü maçındaalınacak galibiyetle, Eskişehirspor beraberliğinitaraftarlarına unutturmak istiyorİSTANBUL - 24.

  01 . 2012 - Spor Toto Süper Lig`de , 9 haftalık galibiyet serisinin ardından Eskişehirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray , yarın oynayacağı Ankaragücü maçında alacağı galibiyetle , yeni bir seriye başlamayı istiyor .

Aldığı beraberlikle kendi galibiyet serisi rekorunu kırma şansını kaçıran lig lideri Galatasaray , Ankaragücü`nü yenerek taraftarlarına bu sonucu unutturmayı da hedefliyor .

Galatasaray ile Ankaragücü arasında Türk Telekom Arena`da saat 20 . 30`da oynanacak karşılaşmayı , Barış Şimşek yönetecek .

Sarı-kırmızılılarda Baros ve Yekta Kurtuluş , sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek .

Galatasaray`da kaleci Fernando Muslera ve Albert Riera ise kart sınırında bulunuyor . Bu oyuncular Ankaragücü maçında oynayıp sarı kart görmeleri halinde , 23 . haftadaki Bursaspor maçında takımındaki yerlerini alamayacak .

-İç sahada 10 maçta 1 yenilgi , 1 beraberlik-Galatasaray , bu sezon evinde oynadığı 10 lig maçından 8 galibiyet , 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik çıkardı .

Spor Toto Süper Lig`in 8 . haftasında iç sahadaki tek yenilgisini Gaziantepspor karşısında 4-2`lik sonuçla alan sarı-kırmızılılar , hemen ardından Mersin İdman Yurdu ile de iç sahada golsüz berabere kalmıştı .

Galatasaray , Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena`da oynadığı son 5 karşılaşmayı ise kazanmayı başardı . ``Cim bom`` , sırasıyla Sivasspor ( 2-1 ) , Fenerbahçe ( 3-1 ) , Manisaspor ( 1-0 ) , İstanbul Büyükşehir Belediyespor ( 4-1 ) ve Kardemir Karabükspor ( 5-1 ) önünde sahadan galibiyetle ayrıldı .

( TAŞ-KAF )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile