Galatasaray, Kasımpaşa maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, 4 Aralık Cumartesi günü karşılaşacağı Kasımpaşa maçına 3 puan paro

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, 4 Aralık Cumartesi günü karşılaşacağı Kasımpaşa maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Sarı - kırmızılı ekip Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken sakat ve tedavileri devam eden oyuncular dışındaki tüm kadro katıldı.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi ve yardımcıları, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcular 1 No'lu Antrenman Sahası'nda bir araya geldiler.

Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Topla pas organizasyonları ile devam eden idmanın son bölümünde dar alanda 3 takım halinde maç yapıldı. Antrenmana sakat ve tedavisi devam eden oyuncuların dışında tüm futbolcular katıldı.

A2 ile oynanan maçta burnu kırılan Emre Çolak'ın Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde geçirdiği operasyonun ardından taburcu olduğu da belirtildi.

Hasta olan Servet Çetin dinlendirilirken, Milan Baros ve Mustafa Sarp'ın tedavisine ise devam edildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın öğleden sonra 13.00'te Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak kampa girecektir.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile