Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Ergün: Ali Sami Yen'de başlayan Aslantepe'de biten bir şampiyonluk yarışı bekliyoruz

Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Cenk Ergün, Ali Sami Yen Stadı'nda başlayan Aslantepe'de(Türk Telekom Arena Stadı) biten bir şampiyonluk yarışı bekl

Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Cenk Ergün, Ali Sami Yen Stadı'nda başlayan Aslantepe'de(Türk Telekom Arena Stadı) biten bir şampiyonluk yarışı beklediklerini söyledi.

Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda yapılan 2010-2011 sezonu Süper Lig fikstür çekiminde sarı - kırmızılı kulübü temsilen katılan Cenk Ergün, "Bu sezon geçen sezondan bildiğiniz gibi zorlu geçecek. Trabzonspor ve Fenerbahçe ile ilk maçları deplasmanda oynayacağız. Dolayısıyla Ali Sami Yen'de son derbiyi Beşiktaş'la Aslantepe'de ilk derbiyi ise Fenerbahçe ile oynayacağız. Biz bu sene Ali Sami Yen'de başlayan Aslantepe'de bitecek bir şampiyonluk yarışı bekliyoruz." diye konuştu.

Bu yıl takımların yapmış olduğu transferlerle güçlendiğini kaydeden Ergün, "Son iki sezonda bu görülmekte deplasmana gidip maç kazanmak o kadar kolay olmuyor. Kalitenin yükselmesi bizim de kalitemizi ortaya çıkardığımız takdirde çok işimize yarıyacaktır. Güzel bir lig, kaliteli bir lig ve sonunda da şampiyonluk bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile