Galatasaray Yönetim Kurulu Toplantısı

-GALATASARAY YÖNETİM KURULU TOPLANTISI -İKİNCİ BAŞKAN HELVACI:  'HALDUN ÜSTÜNEL'İN İSTİFASI DİYE BİR ŞEY YOK' -'ARDA İÇİN CİDDİ BİR TEKLİF YAPILMAD-GA

  -GALATASARAY YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
-İKİNCİ BAŞKAN HELVACI : ' HALDUN ÜSTÜNEL ' İN
İSTİFASI DİYE BİR ŞEY YOK '
- ' ARDA İÇİN CİDDİ BİR TEKLİF YAPILMADI '

( FOTOĞRAFLI )

İSTANBUL ( A . A ) - 15 . 06 . 2010 - Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı , yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ' in istifasının söz konusu olmadığını söyledi .
Mehmet Helvacı , Mecidiyeköy ' deki kulüp binasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 . 5 saat süren yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı .
Son günlerde Haldun Üstünel ' in yönetim kurulundan istifa edeceği yönünde haberler yer aldığının hatırlatılması üzerine Helvacı , toplantıda böyle bir şeyin gündeme gelmediğini belirterek , ' Haldun Üstünel ' in istifası diye bir şey yok . Kendisi seçilmiş bir yönetim kurulu üyesidir . Şu anda da değişen bir şey yok ' dedi .
Helvacı , Üstünel ' in transferle ilgili görevlerini Sportif A . Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ' in üstleneceği şeklindeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını ifade ederek , ' Adnan Sezgin , kulübün profesyonel bir çalışanıdır . Haldun Üstünel ise bir yöneticidir . Aralarında bir sorun ya da görev değişikliği olamaz ' diye konuştu .
Yönetimde transferle ilgili görüşmelerin de yapıldığını bildiren Helvacı , ' Transfer için zamanımız var . Transferde en iyi fırsatı yakalamak için bekliyoruz . Gerekli şartlar yerine geldiğinde de transfer yapılacaktır ' ifadelerini kullandı .
Helvacı , futbolcuları Arda Turan ' a bir transfer teklifi olup olmadığı sorusuna ise ' Arda için yapılmış ciddi bir teklif yok ' yanıtını verdi .
Basın mensuplarının Elano ve Keita ' nın gönderileceği şeklindeki haberleri hatırlatması üzerine Helvacı , ' Böyle bir şey de gündemde yok . Bir oyuncunun transfer olabilmesi için önce taliplilerin olması gerekir . Ayrıca bizim de göndermeyi düşünmemiz gerekir . Bu haberler bazı kişilerin arzularını yansıtıyor ' diye konuştu .
Bu arada , Kulüp Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel , toplantıdan birlikte çıkıp aynı arabayla kulüpten ayrıldı .
( TAŞ-BÜL-HD-BER )
15 . 06 . 2010 20 : 39 : 09
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile