Galericilerde 'Togg' Heyecani

Galericilerde 'Togg' Heyecani

Galerici Ahmet Yurtlu, yerli otomobil Togg’un banttan indirilmesini sevinçle karsiladiklarini söyleyerek, “Togg kendi segmentindeki araçlarin hepsinin pabucunu dama atacak” dedi.

Yerli elektrikli otomobil Togg’un banttan indirilmesi, Kayseri’deki galerici sevindirdi. Galerici Ahmet Yurtlu, Togg’un hem ülkede hem de dünyada çok ses getirdigini söyleyerek, “Togg hem ülkemizde hem de dünyada çok ses getiren bir proje oldu. Taahhüt edilen zamanda banttan inecek olmasi, özellikle lansmaninin 29 Ekim’e denk getirilmesi çok güzel bir ivme kazandirdi. Türkiye’de bir heyecan uyandirdi ve insanlar artik beklemeye basladi.

Artik ‘Togg alacagimiz için aracimi satiyorum’ diyenleri duymaya basladik. Devrim’den sonra yasadigimiz yol kazalarinin ardindan geç kaldigimiz süreçti” dedi.

“Togg kendi segmentindeki araçlarin hepsinin pabucunu dama atacak” diyen Yurtlu, “Biz yerli arabamiza hasrettik ve buna susamistik. Ciddi bir beklenti vardi. “Daha fazla para verip kendi yerli ve milli aracimiza binelim” diyen birçok insanimiz var. Dogrusu olanda bu. Bizim kendi ürettigimiz araca sahip çikmamiz gerekiyor. Insallah karsiligi da olacak. Araçlar segment olarak degerlendirilen bir durum. Togg kendi segmentindeki araçlarin hepsinin pabucunu dama atacak. Bunda süphemiz yok. Yurtdisindan da ciddi talep olacagina inaniyorum. Teknolojisi, donanimi ve tasarimi ile çok dogru bir araç üretildi. Bu ise bas koyan babayigitlere de çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile