Galip Sakder Açiklamasi 'Bursaspor'da Ilk Kez Noterden Imza Sarti Olmayan Bir Seçim Süreci Yürütülecektir'

Galip Sakder Açiklamasi 'Bursaspor'da Ilk Kez Noterden Imza Sarti Olmayan Bir Seçim Süreci Yürütülecektir'

Bursaspor Divan Kurulu Baskani Galip Sakder, olagan seçimli genel kurulda ilk kez noterden imza sartinin olmadigi bir süreç yasanacagini belirterek, "Bu bakimdan aday adaylari ve genel kurul üyelerimizin bazi hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir" dedi.

Bursaspor Divan Baskani Galip Sakder, olagan genel kurul öncesi baskan adaylarinin dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili su açiklamalari yapti:

"19-26 Mayis 2024 tarihlerinde gerçeklestirilecek Bursaspor Kulübü Olagan Seçimli Genel Kurulu’nda ilk kez noterden imza sarti olmayan bir seçim süreci yürütülecektir. Bu bakimdan aday adaylari ve genel kurul üyelerimizin bazi hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir. Yönetim kurulu baskanligi için basvurular; 12 Mayis Pazar günü saat 15.00 ila 17.00 arasinda divan kurulu baskanligi tarafindan alinacak. 4 asgari ücretten az olmamak kaydi ile Bursaspor Kulübü’ne yapilacak bagis makbuzuna ek olarak adli sicil arsiv kaydi ve kisa bir özgeçmis de basvuru dosyasina dahil edilecek. (Banka hesap bilgilerimiz için 0516 163 01 16 numaramiza ulasabilirsiniz). Üye Sicil Kurulumuz, basvurulari tüzügün öngördügü yeter sartlari karsilayip karsilamadigina dair inceledikten sonra; seçime girebilecek aday adaylarini tasdik edecek. ’Aday Adaylari’, 13-16 Mayis (pazartesi-sali-çarsamba-persembe) günleri 12.00-17.00 saatleri arasinda, Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde; üye sicil kurulu kontrol ve gözetiminde, oy kullanabilir durumdaki 100 genel kurul üyesinden destek imzasi alabilir ise seçime baskan adayi olarak katilmaya hak kazanacak. 16 Mayis saat 17.00’de sona erecek olan aday gösterme imza sürecinin sonunda; 17.00-18.00 saatleri arasinda divan kurulu baskanligimiza yönetim kurulu ile denetim ve hukuk kurulu aday listeleri teslim edilecek. Bu listede islak imzasi bulunacak kurul adaylari da yine üye sicil kurulumuzca, 7405 Sayili Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonlari Kanunu çerçevesinde adli sicil kaydi üzerinden kontrole tabi tutulacak. Olagan Genel Kurulumuz; 19 Mayis’ta çogunluk saglanamamasi halinde, 26 Mayis 2024 saat 13.00’te 100. Yil Atatürk Stadyumu’nda çogunluk aranmaksizin gerçeklestirilecek. Tek aday olmasi halinde açik oylama yapilacakken; birden fazla aday bulunmasi durumunda sandiga gidilecek ve oylarin sayimi sandik kurullari tarafindan gerçeklestirilecek. Seçimin camiamiza yakisir bir sekilde gerçeklesmesi ve Bursasporumuz’un yeniden çikisa geçecegi bir dönemi baslatmasini diliyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile