GAMEK , Öğretmen Öğrenci İlişkisini Güçlendiriyor

GAMEK , Öğretmen Öğrenci İlişkisini Güçlendiriyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), kursiyerlerine daha iyi eğitim verebilmek için eğitmenlerine yönelik kurum içi eğitim programı düzenlemeye devam ediyor.

GAMEK Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen kurum içi eğitim programında Zirve Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ramin Aliyev, 'Sınıfta Öğretmen Öğrenci İlişkisi' üzerine çeşitli bilgiler verdi.

GAMEK Kursları Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, “Eğitmenlerine verdiği seminerler ile eğitim kalitesini artırmayı amaçlayan GAMEK, öğrenci öğretmen ilişkisinin daha profesyonel uygulanabilmesi için Zirve Üniversitesi işbirliğiyle düzenlediği programda eğitmenlerin kendilerini geliştirmelerini amaçlıyor. GAMEK'e bağlı Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Perilikaya, Bekirbey, Kurbanbaba, Hacıbaba ve Gazikent El Beceri Kursları'nda görev alan eğitmenlerin katıldığı eğitim programında, olumlu öğretmen, olumlu öğrenci nasıl olmalı? Sınıfta öğretmen öğrenci ilişkisi nasıl olmalı, öğretmen öğrenci iletişimi nasıl geliştirilir? Sınıf ve sınıf dışında öğrencilere karşı nasıl davranılmalı? Öğrencinin derslere ilgisi artırmak için neler yapılmalı, konularında bilgiler verildi” diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile