Garanti Masters'a The Banker ve PWM'den En İyi Özel Bankacılık Ödülü

Garanti Masters Özel Bankacılık, Financial Times grubunun dergileri The Banker ve Professional Wealth Management (PWM) tarafından, 2010 Global Özel Ba

Garanti Masters Özel Bankacılık, Financial Times grubunun dergileri The Banker ve Professional Wealth Management (PWM) tarafından, 2010 Global Özel Bankacılık Ödülleri kapsamında, Türkiye'de En İyi Özel Bankacılık (Best Private Bank in Turkey) ödülünü aldı.

Özel bankacılık alanında varlık yönetimindeki mükemmellik ilkelerini belirleyen

kuruluşlara verilen ödüle, ilk defa Türkiye'den bir banka layık görüldü. Garanti Masters ödülünü Cenevre'de yapılan törenle aldı.

The Banker ve PWM tarafından ilki geçen yıl düzenlenen ödülün adayları; sürdürülebilir, uzun vadeli kârlılıkları ve varlıklı müşterilere verdikleri güvenilir tavsiyelerine göre değerlendirildi. Kuruluşlar ayrıca geliştirdikleri iş modeliyle, finansal kriz sonrası ortama uyum sağlama kabiliyetleriyle de incelemeye alındı. Bu süreçte, müşterilere verilen hizmet kalitesini artırıcı yenilikler, müşteri ilişkileri ve servis bütünlüğü gözden geçirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, "Düşen faiz ortamı, özellikle bilinçli yatırımcıların alternatif yatırım ürünlerine ilgisini artırırken, uzman, deneyimli kurum ve kişilerden finansal danışmanlık hizmetleri alma ihtiyacını da artırdı. Garanti Masters Özel Bankacılık da, uzmanlığı ve yenilikçiliğiyle, Türkiye'de özel bankacılık alanına farklı bir boyut getiriyor. Başarımızın arkasında, her zaman olduğu gibi müşteri odaklılık, yenilikçilik ve kaliteye, güçlü insan kaynağımıza olan inancımız bulunuyor. Garanti Masters Özel Bankacılık olarak sadece gerçek kişilerin 4,7 milyar dolarlık varlığını yönetiyoruz. Varlık yönetimindeki mükemmellik kriterlerine uygun olarak, The Banker ve PWM tarafından Türkiye'de bu ödülü alan ilk banka olmak bizi çok gururlandırdı. Garanti Masters'ın uluslararası platformda da sahip olduğu güçlü marka algısı, bir kez daha gözler önüne serildi." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile