Garanti para için ayrıldı - SPOR

Galatasaray’ın “sakat” diye sözleşme yenilemediği Kewell yönetimi suçladı ve “Ücretimi düşürdüler, garanti parayı da kaldırıp maç başı teklif ettiler. Ben de kabul etmedim” dedi

 

Galatasaray’ın “sakat” diye sözleşme yenilemediği Kewell yönetimi suçladı ve “Ücretimi düşürdüler , garanti parayı da kaldırıp maç başı teklif ettiler . Ben de kabul etmedim” dedi

Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’in gönderilecekler listesinin başında saydığı Avustralyalı futbolcu Harry Kewell’a starspor ulaştı .

Sakatlığı ve yaşının ilerlemesinden dolayı takımda kalmayacağını söyleyen Üstünel’e , Kewell ülkesi Avustralya’dan cevap verdi . Yıldız futbolcu , “Galatasaray Yönetimi ücretimde indirime gitmemi istedi ve bana 1 artı 1 yıllık bir sözleşme teklif etti . Ancak ben daha iyi bir ücreti hakettiğimi söyleyerek , bu teklifi redettim . Ortadaki sorun sakatlık ya da yaşım değil , geçen yıl aldığımdan daha az bir ücret önerilmesi ve maç başı para teklif edilmesi . Yoksa ayrılmayı düşünmüyordum . Sakatlığımla alakalı bir sorun ortada yoktu . Benim nükseden bir sakatlığımın olduğunu Başkan dahil herkes biliyordu . Bunu bile , bile beni transfer ettiler . Türkiye ne yazıkki sporcu sağlığı açısından çok gelişmiş bir ülke değil” diye konuştu .

Baros doktorları suçladı

Galatasaray’da Kewell’ın ardından Baros da kulüp doktorlarını hedef aldı .  Bu sezon 5 ay sahalardan uzak kalan Çek futbolcu , “İlk sakatlık sonrası doktorlar gerekli tedaviyi uygulamadı . İstanbul’da başarısız bir operasyon geçirince , Almanya’da yeniden ameliyat oldum . O yüzden takıma dönüşüm gecikti” dedi .

Cim-Bom ve Kartal final vizesi alamadı

Yozgat ve Çorum’da devam eden A 2 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda Ankaraspor ile 0-0 berabere kalan G . Saray ve Gaziantep’e 3-1 kaybeden Beşiktaş final şansını yitirdi . Gruplarda son maçlar yarın oynanırken Ankara ve G . Birliği lider durumda . Liderler perşembe finalde karşılaşacak .

Kaleci Orkun dönüyor Caner’e iki teklif var

Geçen sezon Manisaspor’a verilen kaleci Orkun yeniden Galatasaray’a dönüyor .  Bonservisi elinde olan tecrübeli kalecinin önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı belirtildi . Bu arada bonsevrisi alınmayacak olan Caner’i Espanyol ve PSG’nin istediği öğrenildi .





Star Gazete
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile