Garnizon Komutanı Korkmaz’dan Atb’ye Veda Ziyareti

Garnizon Komutanı Korkmaz’dan Atb’ye Veda Ziyareti

3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Antalya Ticaret Borsası’na veda ziyaretinde bulundu.

Ankara Merkez Komutanlığı’na atanan 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’ı ziyaret etti. ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Bülbül’ün de hazır bulunduğu ziyarette Kemal Korkmaz, Antalya için önemli hizmetleri olan Antalya Ticaret Borsası’nın bölge için iyi bir vizyon oluşturduğunu söyledi.

ATB’nin Antalya’nın tarım başkenti olması için önemli çalışmalar yürüttüğünü ve bunu Türkiye’ye, dünyaya duyurduğunu kaydeden Korkmaz, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizin gibi değerli insanlarla çalışmak mutluluk vericiydi. Antalya’da çok güzel bir ortamla görev yaptım” diye konuştu.

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır da Tuğgeneral Kemal Korkmaz’ın halkla iç içe bir çalışma performansı sergilediğini belirterek, Antalya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çandır, Korkmaz’a yeni görevinde başarılar diledi. Ali Çandır, Korkmaz’a ziyaretin anısına Antalya’yı simgeleyen çini hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile