GASMEK Gelenegi Bozmadi

GASMEK Gelenegi Bozmadi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Sanat ve Meslek Egitim Kurslari ile (GASMEK) Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) hazirlanan 88 ögrenci hayalindeki tip fakültesine yerlesti.

Kuruldugu günden itibaren binlerce ögrenciyi hayalindeki meslege kavusturan GASMEK, 2023-2024 YKS Yerlestirme sonuçlarinin açiklanmasiyla bir kez daha büyük bir basariya imza atti. GASMEK’lerde YKS etüt programlarinda ücretsiz olarak sinava hazirlanan 88 ögrenci tip fakültelerine, 120 ögrenci mimarlik ve mühendislik fakültelerine, 31 ögrenci hukuk fakültelerine, 40 ögrenci dis hekimligi ve eczacilik fakültelerine, 21 ögrenci ise yazilim mühendisligi bölümüne yerlesti.

Türkiye geneli yapilan sinavda GASMEK’ten yararlanan 103 ögrenci hemsirelik ve ebelik bölümüne, 649 ögrenci meslek yüksek okullarina, 676 ögrenci ise egitim ve diger fakültelere yerleserek egitim görmeye hak kazandi.

GASMEK, zorlu sinav maratonunda alaninda uzman hocalariyla ögrencileri hayallerindeki meslek için etütler, deneme sinavlariyla hazirlarken sinav sonrasi tercih döneminde de yardimci oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile