Gasp anı güvenlik kamerasında

Gasp anı güvenlik kamerasında

ATM'den emekli maaşını çekmek isteyen Murat Ç. parasını cebine koyamadan 5 kişi tarafından soyuldu.

Bir bankanın Levent'teki ATM'si önünde gerçekleşen olay geçen hafta meydana geldi.

60 yaşındaki emekli Murat Ç. , saat 21. 00 sıralarında para çekmek için ATM'ye geldi. ATM'den 580 TL çeken Murat Ç. 'nin yanına bir kişi gelerek konuşmaya başladı. Bu sırada diğer taraftan gelen başka bir kişi Murat Ç. 'nin bankadan çektiği parayı alarak kaçmaya başladı.

Büyük bir şok yaşayan Murat Ç. ne olduğunu anlamadan parasını alan kişiler kısa sürede ortadan kayboldu. Emekli parasını kaptıran Murat Ç. 'nin haber vermesi üzerine olay yerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri geldi. Polis ekipleri Murat Ç. 'nin ifadesini aldıktan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

GASP ANI GÜVENLİK KAMERASINDA


Gasp anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, polis çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarından hırsızların 5 kişi olduğunu belirledi.

Zanlıların kaçış istikametlerini de kameralardan belirleyen polis 5 kişinin metro yoluyla kaçtığını tespit etti. Metronun güvenlik kameralarını da incelemeye alan polisler gasp çetesinin kimliklerini belirledi.

Kimlikleri belirlenen Sercan Ç, Mehmet Ç, Yaşar Ç, İsmail B. ve Yusuf C. yapılan operasyonlarla ayrı ayrı adreslerde yakalandı. Toplam 37 sabıkası bulunan suç şebekesi elemanlarının hırsızlık ve gasptan da polis tarafından aranmaları olduğu belirlendi.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Haberler

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile