Gasp yalanını polis yutmadı

Şişli'de, bankadan çektiği 15 bin liranın 4 kişi tarafından gasp edildiğini ileri süren şahısın polise çelişkili ifadeler verince yalanı ortaya çıktı.

Şişli'de, bankadan çektiği 15 bin liranın 4 kişi tarafından gasp edildiğini ileri süren şahısın polise çelişkili ifadeler verince yalanı ortaya çıktı. Feriköy Polis Merkezi'nde sorgulanan şahıs, yalan söylediğini itiraf edince ortada para ve gaspçıların olmadığı anlaşıldı. Yalan söylediği tespit edilen şahıs gözaltına alındı.

Olay, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Kartal'da yaşayan ve sigortacılık işiyle uğraştığı öğrenilen Abdullah Ö.(31) bankadan çektiği 15 bin liranın 4 şahıs tarafından gasp edildiğini öne sürerek çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Gasp sırasında bıçakla yaralandığını da iddia eden şahıs durumun polise bildirilmesini istedi. Vatandaşlar da bu durum üzerine 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak olayı anlattı. İhbarı alan ekipler alarm durumuna geçerek Şişli'de gaspçıları aramaya başladı. Şahsın ifadelerine başvuran polisler sokak aralarında yüzünde yara izleri bulunan şahısları aramaya başladı. Bu sırada Feriköy Polis Merkezi'ne götürülen Abdullah Ö. Karakolda mağdur sıfatıyla ifade vermeye başladı. İfadeleri büyük bir titizlikle dinleyen polisler şahsın tutarsız konuşmaları karşısında şüphelenmeye başladı. Olay yerini ve olayda bahsi geçen çantanın atıldığı çöp konteynerini inceleyen ekipler yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından şahsın yalan söylediğini ortaya çıkardı.

İfadelerinde yalan söylediğini itiraf eden şahsın böyle bir yalanı ailevi sorunlardan dolayı uydurduğu öne sürüldü. Bu sırada sağlık kontrolüne götürülen şahısın ellerini bıçakla yaraladığı yalanın inandırıcı olması için akan kanı da yüzüne sürdüğü öğrenildi.

Mağdur sıfatıyla ifadesi alınan şahıs şimdi gözaltına alınarak savcıdan gelecek kararı bekliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile