Gastronomi Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Gastronomi Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Dünyaca ünlü Mutfagiyla Gastronomi anlaminda Unesco fark olusturan Sehirler Agina girmeyi basaran Ilk Türk Sehri olan Gaziantep’te düzenlenecek olan Gastronominin Yildizlari Ödül Töreninde Ödüller sahiplerini buluyor.

Gaziantep yemek kültürüne gerek akademik anlamda gerekse de yerel lezzetlerle emek vermis, marka olmus kisi, Kurum, ve Isletmelerin Ödül alacagi Gastronominin Yildizlari Ödül töreni 25 Mayis tarihinde saat 19.00’da Sehitkamil Sanat Merkezinde düzenlenecek.

Sunuculugunu Fatos Tapan’in üstlenecegi Ödül Töreni’nde, Gaziantep’in usta Tiyatro oyuncusu Orhan Uslu Gastronomi üzerine bir Tiyatro Gösterimi yapacak. Ödül Törenine Ulusal anlamda Amerika’dan Dünya Pizza Sampiyonu Hakki Akdeniz’de katilirken Törenin basinda Gaziantepli ünlü Sanatçilar da sevilen Gaziantep türkülerini seslendirecek. Kent’te Ilk kez düzenlenecek olan Gastronominin Yildizlari Ödül töreni sehirde de ayri bir heyecan olusturdu. Uluslararasi Gastronomi Federasyonu, Lezzet Dünyasi Dergisi ve F1 Medya Ajansi’nin birlikte organize ettigi Gastronominin Yildizlari Ödül töreni, Içerigi ve katilimcilariyla Kentimizin Ulusal anlamda tanitimina da önemli katki sunarak Gastronomi sektöründe markalasmis olan Gazi Sehrimizin bilinirliligini de daha üst seviyelere tasimayi hedefliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile