GATAB Başkanı Yusuf Üras, Kuruluşunun 92. Yıl Dönümünde Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya'yı Ziyaret Etti

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği Başkanı Yusuf Üras, kuruluşunun 92. yıl dönümünde Anadolu Ajansı'nı kutladı.

GATAB Başkanı Yusuf Üras, kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla AA Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya'yı ziyaret etti. Tuncer Çetinkaya'yı AA'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlayan Üras, bu yüzyılda iletişimin ön plana çıktığına dikkati çekti.

Türkiye'nin bugün dünyada önemli bir noktaya geldiğine işaret eden Üras, ''Bugün sizin ortaya koyduğunuz hedef, Türkiye'nin de bir hedefi olduğunu gösteriyor. Buna paralel olarak da diğer kurumlarımızın da kendilerini yenilemesi ve geliştirmesi gerekiyor'' dedi.

Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya da, AA'nın 100. yıl vizyonu hakkında Üras'a bilgi verdi. 6 Nisan 1920'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Anadolu Ajansı'nın, çağın en modern imkanlarıyla donatıldığını anlatan Çetinkaya, AA'nın dünyanın önde gelen haber ajanslarıyla yarışa hazır olduğunu kaydetti.

AA'nın sadece yurt içinde değil, yurt dışında da önemli atılımlar yaptığına değinen Tuncer Çetinkaya, şöyle konuştu:

''Bu, Türkiye'nin büyümesiyle doğru orantılı. Anadolu Ajansı da böyle bir misyon eda edecek. İnşallah biz de bölgemizde üzerimize düşen işleri yapacağız. 92. yıla böyle bir vizyonla giriyoruz. Bu noktada yereli de ihmal etmiyoruz.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile