Gatab ve Kemer Belediyesi ortak projelere imza atacak

Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer'in kabuk değiştirmeye devam ettiğini, kesintiye uğramayan bir turizm için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Güney

Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer'in kabuk değiştirmeye devam ettiğini, kesintiye uğramayan bir turizm için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Güney Antalya Tırizmi Geliştirme ve Altyapı Birliği (GATAB) ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti. Gatab ve Kemer Belediyesi'nin bugüne kadar yaptığı çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, önümüzdeki dönemdeki projeler görüşüldü.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Yusuf Üras'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "En nihayetinde kendisi de bizim gibi Kemer için çalışan bir başkan. El ele verip Kemer'i daha yukarı bir noktaya getirmek için neler yapabiliriz onu konuştuk. Kişisel çekişmelerin Kemer'e hiçbir şey getirmediği, aksine birçok şey götürdüğü konusunda hemfikiriz." dedi.

Kemer'in kabuk değiştirmeye devam ettiğini ifade eden Gül, bunun en önemli göstergesinin turizm sezonunun şubat ayında başlamış olmasını gösterdi. Gül, şöyle devam etti:

"Artık kesintiye uğramayan bir turizm için çalışmalarımız devam ediyor. Bir taraftan da alt yapı çalışmaları sürüyor. Kemer'in yıllar önce değişmesi gereken su boruları değişti. Birçok yol taşını yenileriyle değiştirdik. Kemer'imizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu yıl biraz zor geçti hepimiz için ama artık yaptığımız çalışmaların meyvelerini yeme vaktimiz geliyor.

Değişimler her zaman zor ve zahmetli olur. Kış aylarında yapacağımız çalışmalar ile kemer artık daha göze batan ve herkes tarafından tercih edilen bir yer olma yolunda hızla ilerliyor. Şimdi Turizm sezonundan sonra neler yapılabilir, nasıl bir çalışma programı oluşturulabilir bunları konuştuk."

Tekirava ve Gatab Başkanı Yusuf Üras da Gül ile aynen fikirde olduğunu, amaçlarlarının Kemer'i dünya turizm kentleri arasına sokmak olduğunu kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile