GAÜN'de '1. Ulusal Bahar Sempozyumu' Düzenlendi

GAÜN'de '1. Ulusal Bahar Sempozyumu' Düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Dis Hekimligi Fakültesi tarafindan hazirlanan “1. Ulusal Bahar Sempozyumu” düzenlendi.

GAÜN Atatürk Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçeklesen sempozyumun açilis konusmasini yapan GAÜN Dis Hekimligi Fakültesi Dekani ve Sempozyum Baskani Prof. Dr. Ugur Aydin, sempozyum hakkinda bilgi vererek bu tür etkinliklerin güncel mesleki becerilerin edinmesinde önemli oldugunu belirtti.

Dis Hekimligi Fakültesi ögrencilerine bu tür etkinliklere katilma tavsiyesinde bulunan Prof. Dr. Ugur Aydin, “Hekimlik meslegi hayat boyu ögrenmeyi gerektiren bir meslek grubudur. Dolayisiyla bu tür bilimsel etkinlikler bilgi ve becerilerimizi güncellemek adina çok degerlidir. Mümkün oldukça buradaki güncel bilgileri edinerek mesleki yasantinizi gelistirin hayat boyu ögrenin. Çalismalariyla ve projeleriyle kendisini ulusal ve uluslararasi arenada çok güzel bir konuma getirerek bu konularda çok tecrübe kazandi, önemli mesafeler kat eden Doç. Dr. Derya Gürsel Sürmelioglu, bilgi ve tecrübesiyle bu sempozyumu düzenlememizde katki sagladi ona ve diger arkadaslarimiza emeklerinden dolayi tesekkür ederim” seklinde konustu.

Gaziantep Dis Odasi Baskani Yücel Özbas ise GAÜN Dis Hekimligi Fakültesiyle önemli isler yaptiklarini belirterek, etkinliginde düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti.

Açilis konusmalari sonrasi farkli üniversitelerden katilim saglayan akademisyenle sunumlari gerçeklestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile