GAÜN Ögrencileri Çocuk Hastanesinde Hikayelerle Moral Verdi

GAÜN Ögrencileri Çocuk Hastanesinde Hikayelerle Moral Verdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelisimi Programi Ögrencileri Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocuklari ziyaret etti.

GAÜN Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelisimi Programi ögretim elemanlarindan Ögr. Gör. Sehnaz Uzun Yilmaz ve Ögr. Gör. Ayse Gökçe Tamamoglu koordinatörlügünde, Toplumsal Duyarlilik Projesi(TDP) Dersi “Hikâyelerle Iyilesiyorum” Projesi kapsaminda, GAÜN Çocuk Hastanesinde yatan hasta çocuklara, Çocuk Gelisimi Programi ögrencileri tarafindan hikâye okunarak eglenceli vakit geçirmesi saglandi.

TDP projesine; Çocuk Bakimi ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Baskani Dr. Ögr. Üyesi Saniye Teze, Tip Fakültesi Hastanesi idaresi, Bashekim Yardimcisi Doç. Dr. Mehmet Karadag, Çocuk Hastanesi yönetim birimleri, Bashemsire Yardimcisi Sevil Kanat ve bölüm hemsireleri destek verdi.

Çocuklarin ruh sagligi ve fiziksel sagliklarina iyi gelecegi düsünülerek planlanan etkinliklerde çocuklar ve aileleri keyifli vakit geçirdi.

Çocuk Bakimi ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Baskani Dr. Ögr. Üyesi Saniye Teze, çocuklarin yüzündeki gülümsemenin en güzel tesekkür oldugunu belirterek, “Ebeveynler de çocuklarinin güvenli bir sekilde eglendiklerini görünce kisa da olsa kendilerine zaman ayirabilmenin iyi geldigini söylediklerinde yaptigimiz isin önemini daha iyi fark ettim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile