GAÜN Ögrencileri Üniversitelerini Degerlendirdi

GAÜN Ögrencileri Üniversitelerini Degerlendirdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ögrencileri, üniversitelerini gerçeklestirilen çalistayda degerlendirdi.

GAÜN Kalite Gelistirme Koordinatörlügünce hazirlanan, farkli bölümlerden ögrencilerin katilimiyla “Ögrenci Gözünden Kurum Iç Degerlendirme Raporlari (KIDR) Çalistayi” GAÜN Rektörlük Senato Salonunda düzenlendi.

Yüksekögretimde Kalite Güvence süreçlerinde katilimlarinin aktiflestirilmesi amaciyla hazirliklari devam eden 2023 KIDR Raporu hakkinda ögrencilerin görüs ve degerlendirmelerini almayi hedefleyen çalistayda GAÜN Kalite Gelistirme Koordinatörü Ögr. Gör. Dr. Derya Özçaliskan tarafindan kalite anlayisi ve KIDR raporu hakkinda kisa bir bilgilendirme yapildi.

Ögrenciler, egitim kalitesi, fiziki imkanlar, sosyal etkinlikler ve akademik destek gibi konularda görüslerini paylasarak, üniversite yönetimine önemli geri bildirimlerde bulundu.

Çalistayda konusan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydin, ögrencilerin görüslerinin üniversitenin gelisimine katki saglayacagini belirterek, çalistay raporunu önemsediklerini söyledi.

Prof. Dr. Özaydin, "Ögrencilerimizin katilimiyla düzenledigimiz bu çalistay, üniversitemizin sürekli gelisimine ve kalitesine katki saglayacaktir. Ögrencilerimizin görüsleri bizim için son derece kiymetlidir ve bu görüsler dogrultusunda daha iyi bir üniversite ortami olusturmayi hedefliyoruz" seklinde konustu.

GAÜN Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Recep Yumrutas ise ögrencilerin görüslerini kiymetli bulduklarini ifade ederek, bu süreçte ögrencilerin görev almasi ve katilimi üniversitenin gelisimine katki saglayacagini dile getirdi.

Genel Sekreter Vekili Nuh Okumus da çalistayda emegi geçenlere tesekkür etti.

Çalistay sonrasi Birim Kalite ve Akreditasyon ekiplerinin ögrenci temsilcilerinden olusturulan GAÜN Ögrenci Kalite Komisyonu, 2023 Kurum Iç Degerlendirme Raporunun 23 alt ölçütte degerlendirmelerini ve görüslerini bildirerek “Ögrenci Gözünden KIDR Raporu” hazirlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile