Gayrimenkul Alaninda Kadinlarin Gücü

Gayrimenkul Alaninda Kadinlarin Gücü

Gayrimenkul Uzmani Sule Duman, gayrimenkul sektöründe kadinlarin gücünün her geçen gün arttigini ifade ederek, “Kadinlarimizin gayrimenkul alaninda etkili olmasi kalite ve güven getirdi” dedi.

Gayrimenkul alaninda kadinlarinin sözlerinin her geçen gün arttigina dikkat çeken Gayrimenkul Uzmani Sule Duman, “Erkeklerin daha etkin oldugu gayrimenkul sektöründe artik kadinlarimiz öne çikiyor. Hemen hemen her sehirde gayrimenkul sektörüne kadinlarimiz giris yapiyor. Bu alanda kadinlarimizin çogu da basarili oluyor. Müsterilerden gelen geri dönüslere baktigimizda hepsi olumlu ve kadinlarin özellikle satislarda daha güvenli oldugu öne çikiyor. Güven ve güler yüz beraberinde ise basariyi getiriyor. Ben inaniyorum ki ilerleyen yillarda kadinlarimiz bu sektörde daha ileriye gidecek. Bu sekilde desteklenmeleri gerektigini düsünüyorum. Sektörün gelismesinde bu durum çok önem arz ediyor” dedi.

“Kadinlarimiz girisimcilikleri ile dikkat çekiyor”

Sektörde yeni uygulamalari kadinlarin getirdigine dikkat çeken Duman, konusmasinin devaminda sunlari söyledi:

“Gayrimenkul satis alaninda kadinlarimizin getirdigi yenilikler erkeklere de örnek oluyor. Çesitli programlar ve reklamlarla satislari daha renkli ve dikkat çekici konuma gelmesi kadinlarimizin elinin degdiginin bir göstergesi oluyor. Bu çalismalari gören erkek meslektaslarimiz da ayni seyleri uygulayarak, aslindan kadinlarimiz ile tatli bir rekabete de girmis oluyor.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile