Gaysan Mobilya Wake Up Yatağı Piyasaya Sürdü

Türkiye'de açılır kapanır ve hareketli modüler mobilya üretimi yapan GAYSAN, bu kez de zor uyanan kişilere yönelik olarak hazırladığı Wake Up yatağı piyasa sürdü.

Gaysan Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Wake Up yatağa monte edilmiş zaman paneli ile saat ayarı yapılıyor. Uyanmak istenilen zaman dilimi geldiğinde yatak yana doğru yavaş yavaş kaymaya başlıyor. Zemine kadar yan yatan yatak üzerinde uyumak mümkün olmadığından kişi mecburen kalmak zorunda kalıyor.
Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özdemir, yenilikçi mobilya ürünleriyle 25 yıl önce sektöre girdiğini belirterek, bugüne kadar çok fonksiyonlu, hareketli duvar yatakları üretiminde uzmanlaşarak bu çizgide dünya çapında ürün çeşitliliğine ulaştıklarını söyledi. Wake Up yatak fikrinin ise yine yenilikçi ve ihtiyaçlara yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda ortaya çıktığını vurgulayan Muhsin Özdemir, uyanmak için çoğu zaman kurulan saatlerin, uyandırma servislerinin işe yaramadığını bu noktada
böyle bir ürün üzerinde çalışmaya başladığını belirtti. Wake Up yatağın patentinin de kendilerine ait olduğunun altını çizen Muhsin Özdemir şöyle devam etti: "Wake Up yatak, özellikle ilköğretim ve lise çağında çocuklara sahip olan ebeveynler tarafından tercih edileceğini düşüyoruz. Çünkü çocuğunu uyandırmakta güçlük çeken ebeveynler için büyük kolaylık sağlayacak. Ayrıca, evde uyandıracak kimsesi olmayan ve ağır uykusu olduğu için kalkmakta güçlük çekenlerin yanı sıra gece tuvalete çocuğunu kaldırmakta
zorlanan ebeveynler tarafından da tercih konusu olacak".
Uyandırma saati geldiğinde yana yatarak uyandıran Wake Up yatağın 950 TL ile satışa sunulacağını vurgulayan Gaysan Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özdemir, bu ürünün ihracatı konusunda da iddialı olduklarını söyledi. Muhsin Özdemir, yeni piyasaya sundukları Wake Up yatağın tüm GAYSAN mağazalarında bulunabileceğini belirtti.
(YC-YC-E)


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile