Gazeteci Kardeşlerin Acı Günü

Gazeteci Kardeşlerin Acı Günü

İhlas Haber Ajansı’nda uzun yıllar görev yapan Alpay ve Barış Yalçınkaya’nın anneleri Nuran Yalçınkaya(70) bu sabah saatlerinde evinde hayatını kaybetti.

Nuran Yalçınkaya, ilkindi namazına müteakip Camii-Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından Terzibaba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İhlas Haber Ajansı İstanbul Bürosu’nda uzun yıllar görev yapan Alpay Yalçınkaya ile Erzincan ve Urfa'da bir çok görevde bulunan Barış Yalçınkaya’nın anneleri Nuran Yalçınkaya sabaha karşı Yeni Mahalle’deki evinde hayatını kaybetti.

Şu an THY Basın Müşavirliği’nde görevli olan Alpay Yalçınkaya ve Anadolu Ajansı Erzincan Temsilcisi Barış Yalçınkaya’nın anneleri Nuran Yalçınkaya Camii-Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından, dualar eşliğinde Terzibaba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenazeye, Erzincan Eski Milletvekili Talip Kaban, CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, Yerel ve ulusal medya yöneticileri ile temsilcilerinin yanı sıra Yalçınkaya Ailesi’nin yakınları katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile