Gazeteci Yazar Mumcu'nun Ölümünün 23. Yılı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Altıok: 'Uğur Mumcu'yu karanlıklara kurban veren anlayışın karşısında, onun yürüttüğü mücadeleyi, gerçekler aydınlanana, karanlık yok olana kadar sürdürmeye devam edeceğiz'.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, 'Uğur Mumcu'yu karanlıklara kurban veren anlayışın karşısında, onun yürüttüğü mücadeleyi, gerçekler aydınlanana, karanlık yok olana kadar sürdürmeye devam edeceğiz' dedi.

Altıok, gazeteci yazar Uğur Mumcu'nun ölümünün 23. yılı dolayısıyla Çanakkale'de düzenlenen anma programına katıldı.

Esenler Mahallesi Uğur Mumcu Parkı'ndaki Gazeteci Yazar Uğur Mumcu Anıtı'na gelen Altıok ve partililer, buraya karanfil bıraktı.

Altıok, gazetecilere yaptığı açıklamada, ömrünü aydınlanma mücadelesine vakfetmiş, bilginin, ilmin değerini kavramış bir aydın olan Uğur Mumcu'yu saygıyla andıklarını belirterek, 'Mumcu'yu karanlıklara kurban veren anlayışın karşısında, onun yürüttüğü mücadeleyi, gerçekler aydınlanana, karanlık yok olana kadar sürdürmeye devam edeceğiz. Bilgiyle ve Uğur Mumcu ile çoğalarak bu karanlığı yok edeceğiz' diye konuştu.

Öte yandan, Altıok, anma programı öncesinde, CHP İl Başkanı Nejat Önder, CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer partililerle il başkanlığı binasında buluştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile